Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 60 bodova

Pomoc oko podloge i drivera

199 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.11.2011. u 12:06

Dobar dan , e ovako .

zanima me kako mogu ocistit podlogu , imam 2 (razer mantis speed i ss qck+) , cistim ih redovno vlaznim maramicama , al vala boli ruka.

Moguli ih ikako oprat u ves masini ?

I kako mogu snimit drivere da ih nemoram opet trazit , znaci sad kad formatiram pc , da ih snimim , tako da ih nemoram trazit i instalirat opet ?
hvala 
Pa naravno , ja svoju fino pod vodu , onda nekog sranja stavim deterdzenta i ribaca i opala  Osusi se ko nova djetami 
Rješenje
Fino brate ubacis u masinu, ili naspes tople vode u lavabo i detrdzenta i operes.

A drivere fino spremis na USB, samo ih kopiras na USB, i kad god zelis da instaliras, samo updateujes driver sa USB-a.

GL
Brate ako ces formatirati samo npr local disc C onda mozes spremiti drivere na D i nece ti nigdje nestati,ukoliko ces cijeli formatirati onda ti ne gine,usb,cd 
A sto se tice podloge,ja uzmem onaj omeksivac laganini pospem,vruce vode i uzmem spuzvu onu,i operem lijepu,mirise ti,neces je ostetiti 
Slobodno podlogu operi deterdzentom i ostavi jedan dan nek se osusi, najbolje na radijator
Ja, lično ti ne bih preporučio da podloge pereš u veš mašini, ili stavljaš bilo kakve deterdžente na nju.

Jedna od stvari kada stavljaš deterdžent je ta, da ti mogu ostati male bijele fleke po podlozi.

Da ne govorim za ribanje, pošto je meni radi par prelaza krpom SS QcK Heavy već krenula da se uvija, tačnije onaj mali sloj, što dira miš, da se odvija i uvjia od ostatka podloge/spužve.

Način na koji ja čistim svoju podlogu je taj, da stavim malo "Stelex-a" i onda jelenskom krpom pređem preko nje par puta.

Mislim da će ti to biti sasvim dovoljno da je očistiš.

Ja svoju podlogu koristim već par godina i stvarno sam zadovoljan, jer znam da sam je i ja prije ribao, strugao i slično, i nije mogla biti niti 1 godinu da fino izgleda, odmah bi počela gubiti boju, počela se uvijati i sl.

Eto ja sam ti dao savjet iz svog iskustva a ti možeš raditi šta hoćeš.

;D
Brate, mojne biti lijen. Uzmes fino Bref za stakla, naprsces podlogu i suhom krpom predjes, bude cista ko suza. 

Za drivere, kada jednom skines instalaciju svih drivera, spasis ih u Local D i kada formatiras comp obaras Local C, dok na D ostavljas svoje slike , muziku , programe i to je to. Kad god dizes sistem uvijek ce ti ostati na local D. Sretno 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.