Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Da li da se vratim PS-u?

307 pregleda · 18 odgovora · otvorena 31.10.2011. u 21:42

Dobro vece!

Da li da se vratim PS-u?

http://99designs.com/users/566074/folio

Moji radovi su ovi na linku msm mojih najboljih 6.

Sad ne znam da li vrijedi da se vratim photoshopingu ili ne?

Hvala samo iskrene komentare.
Glasao sam za DA.Sviđaju mi se tvoji radovi, i nemoj odustati zbog nekih likova koji hejtaju, ne samo tebe nego sve ostale.

Ima dosta potencijala u tebi Možda nisam toliko kompetentan, ali nastavi raditi.
A dobro što ti trebaju nečiji komentari i mišljenje ? Ti ako voliš da radiš u fotošopu nećeš se obazirati na druge jer radiš za sebe ispunjavaš svoju dušu dok eksperimentišeš u istom... a ako radiš za druge i šta će ti drugi reće okasni se i fotošopa i života. Radi šta ti se radi i ja ti želim sretno. Glasao sam za da nisi loš.
Pa vrati se ako TI zelis, kakve veze ima sta mi mislimo jer na kraju je bitno samo hoces li uzivati u tome. Nadam se da me razumijes jer nisam bas dobar u objasnjivanju.
dobri su ti radovi jarane , glasao sam za DA , ali opet je to sve na tebi , dobra volja i želja.
Recimo ja , mislim da pocnem nesto k'o ucit u ps-u , kanim se 4 mjeseca , al nikako ne mogu izdvojiti vremena , tako da ako imas vremena , ja mislim da ces uspijet
al moram rec , ako nisu primjetili
"I am have 17 years old"
Radovi su nice i nisi trebo odustajat vec samo vjezbat i vjezbat. Btw. ispravi tu gramatiku u infu. =D
Sta nas boli ku**c hoces se ti vratiti psu ili ne ?
I am work in PS and Illustrator about 5 month. this is short biography about me :) xixi

/facepalm

Izuzev grešaka u engleskom, radovi su poprilično solidni. Ali zašto ti ovdje otvaraš temu, prvo vjerovatno nikom nije stalo do tebe il tvog rada,a drugo to treba da bude tvoja odluka, a ne neka anketa na kojoj će da se ljudi zajebaju sa ne.

eto da haj
fini radovi radjeni po tutovima u ilustratoru
pokusaj uradit nesto svoje neki svoj stil ja nastojim da ne radim po tutovima od ovih radova nekako najljepsi ALLIED STATE nekako profesionalno uradjeno
mislim da bi se trebao vratit jer uz PS brze prodje vreme ja znam po 3 sata provest nesto sklapat
pa do tebe je, ako volis ps vrati mu se da ne patite obojica, salim se, i u cemu si radio ove logoe jel u ps-u ili u ai, nevalja sto radis gotovo sve na isti fazon..
Da
Glasao za DA radovi solidini sviđaju mi se

A to da li ces se vratiti ne zavisi od nas.
Mi ti mozemo dat potporu...

To cisto stoji samo između tebe...

Al sinko ko da nas pitas os nazad u rat

Nista ti nece bit nazao ako ponovo pocnes raditi u PS i nauci engleski nemoj se sramotit matere ti tvoje
samo mi ovo smeta : I am have 17 years old I am from Bosnia and Herzegovina. I go to high school. I am freelancer designer. My Photoshop skills is MEDIUM :D I am work in PS and Illustrator about 5 month. this is short biography about me :) xixi ...znaci engleski ti je prelow ... a radovi mogu proci...vrati se ti ps-u
Jarane budi sretan sto si savladao ps! A kad si vec dosta stvari naucio zasto da osustajes sad? Bolje bi ti bilo da nastavis i da se uvalis negdje ko trazi nekog ko zna ovaj program u dusu da za njega radis...knjige...itd!!
Ne razumijem zasto pitas raju dal odustati ili ne? Al eto! Sretno!
Pa boli nas briga hoces li se ti vratiti ili ne to je tvoja zelja,mi nemamo nista od toga
Da
Sve je do tebee,mozemo ti mi govorit vrati se .. nemoj se vracat nije to za tebe.. samo ti svojom glavom mozes znati hoces se vratit u svijet ps ili ne.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.