Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Driver easy :)

112 pregleda · 4 odgovora · otvorena 28.10.2011. u 00:37

Večer svima. Naime imam problema, tj. fale mi pojedini driveri. Eh, skinuo sam 'driver easy' i našao mi je sve drivere koje trebam skinuti. Pošto nisam upoznat nešto sa ovim programom, zanima me da li "smijem" ili da li "moram" da odmah skinem sve drivere, pošto je pc jos pod garancijom, pa neću da napravim havariju . I trebaju mi driveri za moju grafičku

Ty.
kakve veze ima garancija sa softverom ?

garancija je vezana za hardver..

sve i da nesto zajebes uvijek mozes formatirati
On je skeniro i našao gdje fale driveri, našao je i gdje su stariji driveri, ti skini one koji su ti potrebni.
I garancija, ne gubiš garanciju zbog padanja sistema i takvih stvari software-ske ruke, mala je mogućnost da se to dogodi ( padanje sistema i bsod ) ali kažem ti ne gubiš nikakvu garanciju u najgorem slučaju.
eX je napisao/la:
On je skeniro i našao gdje fale driveri, našao je i gdje su stariji driveri, ti skini one koji su ti potrebni.
I garancija, ne gubiš garanciju zbog padanja sistema i takvih stvari software-ske ruke, mala je mogućnost da se to dogodi ( padanje sistema i bsod ) ali kažem ti ne gubiš nikakvu garanciju u najgorem slučaju.
To sve stoji, ali zanima me zašto mi nije pronašao da mi fale driveri za grafičku, jer sam gledao na ati-evoj stranici novi driveri izašli, a meni su još stari driveri, ali isto da ima greška, ne mogu da ih instaliram :/
Ja bih preporucio da skines Aida 64 extreme edition, vidis koji ti driveri trebaju, i skines ih sa neta :D
evo link za download :
http://www.aida64.com/downloads

inace mozes besplatno koristit program 30 dana :D
dovoljno da nadjes sve sto ti treba :D

Post dobio aplauz od eX

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.