Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Šta vas čini sretnim?

1.216 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.10.2011. u 23:17

Kratka i jasna alternacija, koja je navedena u naslovu teme. Mene realno zasad samo pogled na budućnost i neke nadolazeće igrice od silne monotonije (naspram toga i nauka stoji koju izučavam) te se pronalazim u njoj čine djelimično sretnim. Sada je red da se vi izjasnite.

Šta vas čini sretnim?
Porodica, u petak mi dolazi stari nisam ga vidio mjesecima ♥
I još to što četvrti srednji završavam, sad će fax 
Sjecanja na stare dane 

Igranja zmire,ganje,carabake.....Pa kad se samo sjetim kako je bilo prekrasno.Uglavnom djetinjstvo  
Pisanje, pisanje, pisanje, pisanje, pisanje, pisanje i šutanje igrica 

I to pomalo ako ćemo iskreno.
Pifff, ima mnogo tih stvari koji nas čine sretnim 
Kao npr : čini me sretnim kad je u školi sve uredu, porodica, djevojkaa ♥ itd.
Mene jednostavno male stvari cine sretnim 

Post dobio aplauz od Limmaa

Čini me sretnim kad vidim osmijeh na licima osoba koje su mi drage. I kad osjetim da sam od određenih doživljaja dobio jedno veliko iskustvo i znanje.
ENIKMA je napisao/la:
Čini me sretnim kad vidim osmijeh na licima osoba koje su mi drage. I kad osjetim da sam od određenih doživljaja dobio jedno veliko iskustvo i znanje.
istoooooo to =DD
Fragnatic je napisao/la:
Mene jednostavno male stvari cine sretnim 
Bas to, momenti neki. Morao sam da citiram, momak je upravu 
Duboko razmisljanje za to treba, druze...

Sta tebe cini sretim ? Opcenito ? Interno ? Privatno ? 

Iskreno, mene cine sretnim, ISKRENE osobe, koje rade stvari srcem a ne pozudom i interesom, sretnim me cine prijatelji koima mogu vjerovati, porodica.

Ono sto bi trebalo da cini sviju sretnim je ljubav, neke i cini, neke Boga mi i ne, ja sam svoju ljubav potrosio na jednu djevojku iz Tuzle, dao sam joj dusu, srce, sve ... Od tad nisam sretan kao prije, danas me cini sretnim samo lose stvari, npr. ispusim Jo' osjecam se sretnim, nema problema, muka, jednostavno, stavim mozak na pasu u tim momentima, mada znam da ce se sad neki filozof nac' i rec' da bjezim od istine i tako toga, al nije to to, niste na mom mjestu, i ne znate kako je meni.

Jer ja NISAM sretan.

Post dobio aplauz od KillaOR

Obitelj i djevojka!
Prijatelji (odabrani)
Igre

8)
Familija, prijatelji, ljudi koje volim, zezancija sa rajom, petak, subota.. i jos mnogo toga, ali volim da uzivam u "malim" stvarima.
jednostavno me sretnim cini to sto imam obitelj,to sto sam zdrav,sto imam par jarana na kojih se mogu osloniti u svako vrijeme,sto imam nekome da budem primjer u necemu,tacnije mom bratu,sto znam da nece biti neki kreten mali,klosar,vec normalno dijete  najvise me cini sretnim moja majka,uvijek je tu za mene sta god mi treba tu je,od kako sam mali samo znam za nju,starog nazalost nemam,al boze moj zivot ide dalje,nadam se da ja njeg' cinim sretnim,bratic moj mali takodjer nasmije me kad sam sjeban i tako ,oj jebote roman napisa xd  p0z

edit@ zaboravio sam reci,moja najbolja jaranica,osmijeh njen me oraspolozi u bilo koje vrijeme i njen zagrljaj 
torQ7u je napisao/la:
Duboko razmisljanje za to treba, druze...

Sta tebe cini sretim ? Opcenito ? Interno ? Privatno ? ;)

Iskreno, mene cine sretnim, ISKRENE osobe, koje rade stvari srcem a ne pozudom i interesom, sretnim me cine prijatelji koima mogu vjerovati, porodica.

Ono sto bi trebalo da cini sviju sretnim je ljubav, neke i cini, neke Boga mi i ne, ja sam svoju ljubav potrosio na jednu djevojku iz Tuzle, dao sam joj dusu, srce, sve ... Od tad nisam sretan kao prije, danas me cini sretnim samo lose stvari, npr. ispusim Jo' osjecam se sretnim, nema problema, muka, jednostavno, stavim mozak na pasu u tim momentima, mada znam da ce se sad neki filozof nac' i rec' da bjezim od istine i tako toga, al nije to to, niste na mom mjestu, i ne znate kako je meni.

Jer ja NISAM sretan.
Mah sad da se ubacujem u kompleksnost. Svako je imao loše dane (godine, stoljeća, vijekove) zavisno, ali niko ne ispoljava. Neko nije imao uopšte ništa loše u životu i svaki dan mu je "dobar dan". Nekome je sve pruženo pa nije bio sretan, samo kratko i jasno je bilo da se neko iznese mišljenje. Ali problematici nikad kraja...
To sto me citav zivot prati nafaka .
Porodica.
Igrice.
Haveri !!!!!
Jedna posebna za mene osoba koja je uz mene sve vrijeme i pomaze mi da rijesavam svoje probleme , prijateljica 
SAJDER je napisao/la:
Mah sad da se ubacujem u kompleksnost. Svako je imao loše dane (godine, stoljeća, vijekove) zavisno, ali niko ne ispoljava. Neko nije imao uopšte ništa loše u životu i svaki dan mu je "dobar dan". Nekome je sve pruženo pa nije bio sretan, samo kratko i jasno je bilo da se neko iznese mišljenje. Ali problematici nikad kraja...
A j**i ga, neke stvari se ne mogu opisat u 1-2 recenice 

♥
cini me sretnim kad se ujutro zdrav probudim i molim Boga da i sutra tako bude ....

I naravno porodica ...... Da su svi zivi i zdravi  .......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.