Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Top Eleven

115 pregleda · 3 odgovora · otvorena 20.10.2011. u 17:13

Zdravo !

Zanima me kako kupit nekog igraca na vec navedenoj igrici . Odem na transfere ukucam kakav mi igrac treba i kad kliknem na njeg samo pise ponudi tokene . Jel moram ponudit ili mogu kupit samo za novac bez tokena , ako da navedite gdje da odem . HVALA !
Moras imati dovoljno tokena da bi nudio za igrača, ti mozes dovesti sa 1 tokenom nekog bota, ali ako je neki jak igrać uvjek ce se on borit i ko ima vise tokena pobjedice.
Ovako, igram tu igricu vec vise od 8-9 mjeseci znaci moras imati i tokena i novaca da bi mogao kupiti igraca. Da bi ponudio novac za igraca moras imati najmanje 1 token. Ako neko takodjer zeli kupiti tog igraca i ponudi, ide eliminacijska ( valjad sam dobro napisao ) runda. U toj rundi opet nudite po 1 token i pare, ako takodjer ponudite i ti i on, ide opet eliminacijska runda sve dok neko ne odustane. Znaci kada hoces da ponudis pare za igraca moras dati 1 token i pare. Takodjer imas i igrace na skaut listi koji imaju 6 zvjedica ali za njih moras dati 50 tokena i odredjeni broj novca ( za njih nema rundi kao za obicni transfer, tog igraca kojeg kupis na skaut listi odmah dobijes ).

Eto nadam se da sam ti pomogao ako jos nesto treba reci.

Post dobio aplauz od Neophyte

Igrao sam i ja to i prestao, znaci 1 token je ponuda i ukoliko vas ima vise idete do kraja, znaci svaku rundu nudite po token dok nekom ne nestane ili dok neko ne odustane, pa ko dobije .

Ako trebas jos neka pitanja, imas moj PM / GB, a ovo cu zakljucati jer nadam se da ti je jasno sada..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.