Problem je u tome da me svaki put kada igram asocijaciju / season /playoff izbaci me na 1 QT iz igre, a kada igram obicni quick game mogu fino odigrat citav mec.Pokusavao sam mjenjati kompatibilnost i stavljati na XP sp2 i to mi je jednom uspjelo, i tada sam mogao igrat da ne izbacuje, ali sada ni to ne mogu ( ako idem u nacinu kompatibilnosti sa bilo kojim xp sp izbaci me cim udjem u igru) . Ima li ko kakvo rjesenje? Ja sam mislio da je do windowsa (windows 7) jer je radilo taj jedan put kada sam uspio u nacinu kompatibilnosti, al et vise nece.
Diskusija
Zaključana
NBA 2k12 problem
174 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.10.2011. u 00:50
Jesi li s torrenta skidao ? Ako jesi probaj pokrenuti igru s nekim drugim crackom.
I meni se to desava, ali onda radim nesto drugo i nakon pola sata udjem i odigram normalno (ali to mi se desava u My Player) modu.
Probaj iskljucit Auto save, neki kazu da pomaze
Probaj iskljucit Auto save, neki kazu da pomaze
Nisam sa torrentom skidao, a isprobao sam 5 razlicith crackova, nije do tog. Sad cu vidjet radil da iskljucim autosave.
EDIT: i dalje isto kad iskljucim autosave
EDIT: i dalje isto kad iskljucim autosave
Da nisi mozda skidao NBA 2k12 - RELOADED ?
skayben1 je napisao/la:
Da nisi mozda skidao NBA 2k12 - RELOADED ?
Ma ne znam bgm, svi se zale na NBA koji su skidali preko torrenta
Evo ja sam sinoc googlao malo i za sebe, stavi compability tamo Run as Administrator, a ostavi ono default nemoj stavljat da pokrece u XP ili bilo sta, ja sam odigrao 7 utakmica sinoc bez ikakvog prekida
Galacticoss je napisao/la:
Evo ja sam sinoc googlao malo i za sebe, stavi compability tamo Run as Administrator, a ostavi ono default nemoj stavljat da pokrece u XP ili bilo sta, ja sam odigrao 7 utakmica sinoc bez ikakvog prekida
Ako bude radilo, imas premium od mene 
EDIT: Prva utakmica htjela, druga vec nece, opet isto ..
Ne znam, ja igramo samo My Player stavio sam ovo sinoc (run as administrator) i radi mi za sada. Svi imaju taj problem i na PS3 i na PC, valjda ce uskoro izbacit kakav patch da to srede, jer nervira mnoge ljude.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.