Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

warhammeronline

71 pregled · 3 odgovora · otvorena 15.10.2011. u 22:50

Ima li ko na ovom sajtu da igra gore navedenu igru 
Da mi kaze svoje misljenje jer gledo sam serial na youtube al opet nez ... Izlgeda m istrasno sad mi treba necije misljenje da mi malo pojasni sta kako ... Eto ako ko igra moze na PP ili na temu 
Skinuo sam ja podavno i imao priliku samo jednom uhvatiti igrati (trenutno otvaraju mogućnost igranja na nekoliko sati vikendom). Igra nije loša mada je grafika malo glupa i ima dosta laga (iz onoga što sam ja primjetio).

Igra ima potencijal. Probaj je sigurno (ako možeš uhvatiti da igraš igru kada je dostupna )
MAND4 je napisao/la:
Skinuo sam ja podavno i imao priliku samo jednom uhvatiti igrati (trenutno otvaraju mogućnost igranja na nekoliko sati vikendom). Igra nije loša mada je grafika malo glupa i ima dosta laga (iz onoga što sam ja primjetio).

Igra ima potencijal. Probaj je sigurno (ako možeš uhvatiti da igraš igru kada je dostupna )
sta to moramse nagadjati sa njima kad se igra kad oni puste ili 
Koji djavo onda bolje i ne igrati 
AJdE je napisao/la:
sta to moramse nagadjati sa njima kad se igra kad oni puste ili 
Koji djavo onda bolje i ne igrati 
Ma ne, imaš petak, subotu i nedelju svake sedmice par (3-4) peer-hour-a u kojima je igra dostupna pošto je još uvijek closed beta i u dubokoj fazi razvijanja. Tek tamo nakon Nove će biti dostupna svakodnevno ja mislim ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.