Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pomoc] Zvukovi (Quake Sounds)

106 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.10.2011. u 14:54

Dakle, na svoj server sam ubacio Quake Sounds (headshot, firstblood, multikill itd..), eh sad želim zamjeniti te zvukove (originale) sa svojim koje sam ja snimao ... probao sam na više načina, ali nikako mi ne uspijeva.
Ovo sam pitanje postavio na više Foruma i nitko mi nije dao odgovor, svi su pisali neke gluposti na koje sam gubio vrijeme, a na kraju opet nije radilo ... ako ovdje ima netko ko mi može pomoć bio bih mu zahvalan, da u kratkim crticama napiše šta mi je sve potrebno i kako to da odradim.

Pozdrav !
Napraviš novi plugin i ubaciš svoje zvukove nakon što si to uradio ubacis to u plugins na serveru i to je to.

Plugine napravi sa amxstudiom

€:
To je već kodiranje obrati se nekome ko to zna po gba raditi ali morat ćeš i neku nagradu dati neće raja zadžabe
abblle je napisao/la:
Napraviš novi plugin i ubaciš svoje zvukove nakon što si to uradio ubacis to u plugins na serveru i to je to. :D

Plugine napravi sa amxstudiom

€:
To je već kodiranje obrati se nekome ko to zna po gba raditi ali morat ćeš i neku nagradu dati neće raja zadžabe
Al kako da napravim plugin ? Jel ima možda negdje već napravljen ?
Ne pricajte gluposti

Vidi, vjerovatno je ime sounda integrisano u pluginu.
Ono sto ti trebas uradit jeste taj svoj zvuk preimenovat u ime koje je integrisano u pluginu.
npr. ako je default (onaj koji je dosao sa pluginom) headshot sound sacuvan pod headshot.wav, onda i ti svoj preimenuju headshow.wav i zamjeni ga sa integrisanim.
Toliko od mene
Pozz
Dzavidenko je napisao/la:
Ne pricajte gluposti :-X

Vidi, vjerovatno je ime sounda integrisano u pluginu.
Ono sto ti trebas uradit jeste taj svoj zvuk preimenovat u ime koje je integrisano u pluginu.
npr. ako je default (onaj koji je dosao sa pluginom) headshot sound sacuvan pod headshot.wav, onda i ti svoj preimenuju headshow.wav i zamjeni ga sa integrisanim.
Toliko od mene
Pozz :D
To sam radio, ali ne pomaže :*
Hawks je napisao/la:
To sam radio, ali ne pomaže :*
Probaj naci SMA plugina pa edituj imena soundsa i onda ih ubaci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.