Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[TUT]Okvir slike

76 pregleda · 4 odgovora · otvorena 15.10.2011. u 10:40

Izrada okvira

1. Otvorite sliku koju hoćete urediti. Napravite novi layer i nazovite ga Frame. On mora biti iznad originalnog layera.

2. Uzmite Polygonal Lasso Tool i napravite željenu selekciju oko glavne slike (i dalje morate biti na Frame layeru!). Tada kliknite Select > Inverse da biste selekciju ograničili samo na rub.

HINT: Ako želite ravne crte pri korištenju Polygonal Lasso Toola stisnite Shift pri povlačenju crta.

3. Uzmite neke Sparkle i Chaotic brusheve i slobodno išarajte cijelu selekciju. Budite nasumični, ali i originalni

4. Sada dolazi najlakši dio. Kliknite dvaput na Frame layer i unesite sljedeće postavke:

HINT: Kod Gradient Overlay dijela sa padajućeg izbornika izaberite opciju boja koja vam najviše paše.

5. Odite na Image > Adjustments > Hue/Saturation i unesite postavke koje vam najviše pašu. Ja sam stavio Hue: 29, Saturation: 68, Lightness: -73.

6. Opcionalno možete neke dijelove okvira izbrisati. Konačni rezultat meni je ispao ovakav:

TUT C/P
http://www.crofriends.com/t1872-photoshop-tutorijali-preuzeti-s-neta

C/P ?
Daj prestani kopirati tutove vise.
TWISTTER je napisao/la:
http://www.crofriends.com/t1872-photoshop-tutorijali-preuzeti-s-neta

C/P ?
Spameru gledaj malo ,napisao je da je C/P

Btw

1.Ovo ko ne zna uradit...nek i ne pali Ps
2.Ne kontam zasto ti dizes temu ovo koga interesuje naci ce i na google-u.

Nit mozemo ocjenit tutorial jer nije tvoj nit nam treba za nesta nit si se ovim priblizio poziciji moderatora (ako si se prijavio)

Edit: Sram ga bilo.
synL je napisao/la:
Spameru gledaj malo ,napisao je da je C/P

Btw

1.Ovo ko ne zna uradit...nek i ne pali Ps
2.Ne kontam zasto ti dizes temu ovo koga interesuje naci ce i na google-u.

Nit mozemo ocjenit tutorial jer nije tvoj nit nam treba za nesta nit si se ovim priblizio poziciji moderatora (ako si se prijavio)

Edit: Sram ga bilo.
JESTE NAPISAO JE CP NAKON ŠTO SAM JA REKAO, EDITOVAO JE TEMU.ČITAJ TI MALO.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.