Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Site za klan?

231 pregled · 12 odgovora · otvorena 14.10.2011. u 20:37

Vecer gameri :)
Ovako, zelim da napravim forum za svoj klan, za sada da bude free, poceo sam da radim na forumotionu, nasao neki skin tamo i mlatim nest, e sad me zanima dali mi je forumotion najbolji sto se tice svega toga, ili ima jos nekih stranica sa nekim free forumima, ako ima zamolio bih vas da mi napisete, kako rukovat, dali je administration panel isti kao kod forumotiona i tako to!
Hvala :)
Imas lefora.com
freeforums.org
Vrlo su jednostavni za rad, imas raznih thema itd. probaj
Mage_CS je napisao/la:
99% nasih klanova ima forum na forumation.com
Nije istina ;)
tj mozda je sta se tice cs klanova jer to drze pretezno deca :D
ali npr ja imo sam par free foruma ALI NIKADA znaci NIKADA nisam radio u forumotionuto je takvo smece sve na isti fazon :D kad je free neka barem malo valja :DD
dok naprimer neces vidjet ni jedan Cod2, cod4 team da ima na forumotionu forum ;)) svi ako vec imaju free host to je neki hosting di sam radis sve ;))) i pretezno su to webspell stranice :D

TOPIC @ najjaci free hosting ubedljivo 000webhost.com probaj tamo nesto uradit :DD
cAedeZz je napisao/la:
Nije istina
tj mozda je sta se tice cs klanova jer to drze pretezno deca
ali npr ja imo sam par free foruma ALI NIKADA znaci NIKADA nisam radio u forumotionuto je takvo smece sve na isti fazon kad je free neka barem malo valja D
dok naprimer neces vidjet ni jedan Cod2, cod4 team da ima na forumotionu forum ) svi ako vec imaju free host to je neki hosting di sam radis sve )) i pretezno su to webspell stranice

TOPIC @ najjaci free hosting ubedljivo 000webhost.com probaj tamo nesto uradit D
Šta ti je bolan na 000webhostu , priznajem jest najbolji host , ftp sve ali jel ti misliš da čovjek zna raditi ftp i namjestit čitav forum ?

Nek se drži forumotiona za početak.

Kasnije ako šta postanete platiš čovjeka i domenu i nek ti rade forume ...
riime je napisao/la:
Šta ti je bolan na 000webhostu , priznajem jest najbolji host , ftp sve ali jel ti misliš da čovjek zna raditi ftp i namjestit čitav forum ?

Nek se drži forumotiona za početak.

Kasnije ako šta postanete platiš čovjeka i domenu i nek ti rade forume ...
sve to uredu :)
ali po meni bolje nista nego to smece od forumotiona -.-
znaci brte svaki forum je isti samo boja drugacija :S nide veze :) rade odma uzmes webhost + domen - barem to nije puno para -.- i nade nekog druga da mu uradi web site kakav takav sa free tamplatom ili nesto ili plati nekome nesto para da mu uradi ali vecina tih "pro teamova" koji rade ne forumotionu forume se raspadne za max 3. mjeseca ;))
Je***u klan vise idi izadi igraj kosarke napolje druži se mani se kompjutera,j**o igrice ba trazi trebe sport i slusaj muziku netreba ti nista vise brate POZDRAV IZ NIŠA
Ma kakv forumotion, ja cu ti uraditi na pravom hostingu sve dacu ti poddomenu ti kasnije registruj domenu kakvu hoces...ako hoces dogovoricemo se na PM
forumotion.com je jedino dobar za one početnike ali ozbiljniji klanovi imaju svoj sajt i forum,ali ja ti preporučujem: 000webhost.com
Napravim ti ja sve to djabe samo ti meni posalji podatke od FREE ili placenog hostinga...

Upload ti myBB/SMF/phpBB Forum i onda ti napravis koji ti sve podforumi trebaju ... A za skin nadjem ti PREMIUM neki koji ti se svija

PM ako zelis !

Btw nemoj da ti trazis neke divlje FREE hostinge nego mi se javi na PM da ti kazem gdje, kako i sta

HF
dzenan99 je napisao/la:
Je***u klan vise idi izadi igraj kosarke napolje druži se mani se kompjutera,j**o igrice ba trazi trebe sport i slusaj muziku netreba ti nista vise brate POZDRAV IZ NIŠA
Treniram fudbal nista se ti neboj, kad sam slobodan s jaranima igram cs, sta tu ima lose ?
na forumotionu ti je jednostavno , al nedaju ftp accove , znaci nemozes promjenit vrstu

000webhost.com
ne podrzava ti vbulletin

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.