Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa SS 7H

204 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.10.2011. u 12:35

Pozdrav

Kao sto i sam naslov kaze, imam problem sa 7H. Problem je u kablu. Ovaj dio kabla se malo izvukao, i znaci, ne cuje se nista na slusalice. Moje pitanje je : Da li da odnesem majstoru da proba popravit ? Hoce li ista uspjeti ? ili Da li da kupim samo novi kabal i problem rijesen ? Gdje bi se to moglo nabavit ?
Ako imas garanciju odnesi u radnju gdje si kupio. Ako nemas, pokusaj odnijet nekom elektricaru/elektronicaru, al' daBogda...
odnesi ko radnju gdje si kupio ako garanciju imas..
imas slucaj sa xaijem dobio novi sledeci dan
Meni je sličan problem sa kablom na SteelSeries Siberia Neckband slušalicama. Nosio majstoru ne može ništa...

Kaže to su nekakvi kablovi sjeb on im ne može ništa.

Tražio da kupim posebno kabal za slušalica nema nigdje da se kupi. I na kraju mi je ostala solucija da kupim od nekog pokvarene slušalice sa kablom da radi, i da odnesem majstoru da mi on dalje napravi.

To je za mene bila jedina solucija za Siberie Neckband.. Ja tebi želim više sreće al' misilm da će i tebi slična situacija da se desi.

Pokusacemo kod elektricara,premda su ovi u Bugojnu nesposobni
Mozda ti se odletelovao kabal ako se tako kaze.
Uzmi lemilicu i zalemili ga ponovo
ako je jos pod garancijom odnesi ga gdje si ga i kupio,ako nemas,nemoj nisat sam cackat,sjebat ces nesto izace te skuplje nego sto bi majstoru odnio :S
to je tako kod velicine steelseries proizvoda ... pogledaj samo kgb forum i vidi koliko se njih zali na ss slusalice , miseve i ostalo . Uglavnom problemi sa kablovima . Shit je ta firma !
Nije nikakav ozbiljan kvar samo treba opet zalemiti kablove. nista strasno da se lahko srediti...odnesi bilo kakvom elektricaru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.