Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako napraviti dresove za pes 12 ?

188 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.10.2011. u 21:01

Ovako sazno sam da preko photoshopa treba imati neki template koristim onaj klasicini sve bijelo nema nista na njemu i sad jel mi moze neko reci kako cu tu izvlacit linije dodavat nesto na njeg i to neki tut i u koji format ga spremit i kako ga onda ubacit preko kitservera ( edit preko photoshopa cs4 portable ).
http://www.pesedit.com
Postavi tu temu i dobit ces 100 % odgovor posto vidim ovde niko ne zna ( na Engleskom )
Ili na pes-patch.com
son1k je tvoj covjek
skaybeN je napisao/la:
http://www.pesedit.com
Postavi tu temu i dobit ces 100 % odgovor posto vidim ovde niko ne zna ( na Engleskom )
Ili na pes-patch.com
ok to cu uradit a posto sam slab sa engleskim jel moze netko da mi prevede na eng. (ne bukvalno)... ?
armin15 je napisao/la:
ok to cu uradit a posto sam slab sa engleskim jel moze netko da mi prevede na eng. (ne bukvalno)... ?
Registruj se, PES 2012 - sekcija Editing.

-----------
Hello guys.
I've been playing PES12 for a few days now, and I want to edit the dresses for the players, so can anyone tell me how?
Thanks.
-----------

Ili je moguce da ima tutoriala, pogledaj uokolo na forumu.
Orusei je napisao/la:

-----------
Hello guys.
I've been playing PES12 for a few days now, and I want to edit the dresses for the players, so can anyone tell me how?
Thanks.
-----------

hvala moze lock
Orusei je napisao/la:

-----------
Hello guys.
Thanks.
-----------

Qme dresses su haljine, kits ili jerseys.
iMZ je napisao/la:
Qme dresses su haljine, kits ili jerseys. :)
Ne, dress se moze posmatrati i kao dres.
Nisam htjeo reci jersey jer mozda nece svi razumjeti sta je, glavno je da se razumije na sta se misli.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.