Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ezreal the Prodigal Explorer

313 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.10.2011. u 21:57

Posto odavno nije bilo tema ovog tipa pa da napisem jednu .Valjda nije bilo za ovog heroja

Ezreal the Prodigal Explorer je naziva heroja o kojem cu danas napraviti "review.
Pa da pocnemo:
Na pocetku game-a njegov demage,heatlh,move speed izgledaju ovako:
Napad 47.2 (+3 / po level)
Health 350 (+80 / po level)
Mana 235 (+45 / po level)
Brzina kretanja 305
Armor 12 (+3.5 / po level)
Health Regen 1.1 (+0.11 / po level)
Mana Regen 1.4 (+0.13 / po level)

Abilities:

Mystic Shot
Ezrael ispaljuje "vijak" koji mu smanjuje sve cooldown-ove za jednu sekundu samo ako pogodi protivnickog champ-a te naravno nanosi stetu

Range: 1000
Kosta:: 30 / 35 / 40 / 45 / 50 mane

Essence Flux
Ezrael ispaljuje val energije koji ostecuje protivnika i usporava mu napad za 5 sekundi,a ako bilo koji champ iz tvog tima prodje kroz "val" povecava mu brzinu napada za 5 sekundi.

Range: 900
Kosta: 60 / 70 / 80 / 90 / 100 mane

Arcane Shift
Ezrael se teleportuje do protivnickog champ-a i na njega ispaljuje strijelu koja mu nanese magic demage

Teleport Range: 475
Arrow Range: 750

Trueshot Barrage
Ovo je Ezraelov ultimate.Potrebno je sacekati 1 sekundu dok kako bi Ezrael ispalio svoj ultimate,on leti preko cijele mape i udara svakog champ-a koji na njega naleti.

Kosta: 150 mana
Cooldown: 80 sekundi
Range: Global

Itemi
Dorans Blade

Ionian boots of lucidity

Manamune

Last Whisper

Banshees Veil

Trinity Force

Ovo su Riot-ovi recomended itemi,vi sebi stavljajte sta god zelite

Skill Order

Skill order nadjen na netu

Skinovi

Classic

Explorer Ezrael

Frosted Ezrael

Striker Ezrae

Nottingham Ezrael

Ezrael kosta: 6300 IP ili 975 RP

Ezrael Champion Spotlight
[youtube]GfeNQ_dbPvE[/youtube]
Nadam se da vam se tema svidja,sve greske mozete slobodno prijaviti.Ocekujte jos slicnih tema.

Sve primjedbe,greske,prijedlozi GB ili PM

Hvala na citanju!

Ashe The Frost Archer
bolje je poslije manamune uzeti bloodthrister nego last whisper

bravo za guide
svidja mi se .

novi sam u lolu pa me zanima , da li su ovi recomended itemi , najbolji za njega ili imaju neke bolje kombinacije ?
_FuSheRR je napisao/la:
svidja mi se .

novi sam u lolu pa me zanima , da li su ovi recomended itemi , najbolji za njega ili imaju neke bolje kombinacije ?
Naravno da imaju,to je na tebi da isprobas i da mu spajas sto zelis.Pogledaj malo na google o Ezraelu i itemima pa vidi sta kako probaj itd

Post ispod:

STa cu napisat da je dobar heroj?Napisao sam osnove napisi ti pa da vidimo
Pa de mi samo objasni kakva je ovo tema trebala bit? Guide, definitvno ne. Review , pa to sve sto si napisao i 100x toga vise ima na off. str. samo kad kliknes na heroja :S. Mogo si sta poblize objasnit a ne samo slike prekopirat al haj
cRANk je napisao/la:
Pa de mi samo objasni kakva je ovo tema trebala bit? Guide, definitvno ne. Review , pa to sve sto si napisao i 100x toga vise ima na off. str. samo kad kliknes na heroja :S. Mogo si sta poblize objasnit a ne samo slike prekopirat al haj
+1
Build smiješan(stavio Riot-ov reccomended) + maxas W drugi na AD Ezrealu?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.