Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

~

221 pregled · 7 odgovora · otvorena 12.10.2011. u 21:35

Pozdrav.

Imam ovaj neki HardDisk 1TB( eksterni ) , i sve je normalno radilo do danas.Znaci ubacivao sam neke fajlove prije par dana,i sve sam mogao otvarati.Danas sistem nanovo instalirao ,i instaliram Aviru da vidim imal sta virusa na njemu, i pronadje neki, i izbrisem ga.

Sad kad hocu nesto da otvorim nemogu.Npr. kliknem na ovo fax i otvori mi:

Znaci HD je od 1TB i zauzeto je 49-50 GB, ali nista nemogu otvorit.Svaki folder mi je Shortcut , i ovaj System Volume Information uopste nije bio tu ( sam se stvorio )

20 bodova za pomoc
Moguće da se desio neki bug pri formatiranju računara. Probajformatirati opet pa vidi da li se ponovo isto dešava .

Pa prebaci sve na D:/ a formatiraj C:/ particiju ?
Probaj izbrisati recycler folder, kucaj po googlu taj kod pored njega 686c...

Nadji taj 686c.. file Start/Search/Sve datoteke i mape
Sigurno problem pri boot sistema, uradi ponovno boot sa kvalitetnim sistemom, org. po mogucnosti i instaliraj nod32 opcenito, jako dobar AV i neces imati problema, nije do HDD sigurno
742 je napisao/la:
Moguće da se desio neki bug pri formatiranju računara. Probajformatirati opet pa vidi da li se ponovo isto dešava .

cuj abblleta haha najlakse je formatirat ( sve ispocetka ) bratitj ♥
lik trazi konkretno rjesenje :D
742 je napisao/la:

Problem i jest sto mi trebaju ovi podatci sa HD.Formatirat cu ga ako mognem kako prvo prebaciti na komp de foldere.

EDIT: ovo je externi HD da se razumijemo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.