Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

tariktijanovic - new speedArt

331 pregled · 13 odgovora · otvorena 10.10.2011. u 22:34

Zabranjeno postavljati radove koje si već objavio.
Goku je fail teški, ma 0/5.
A kilip #2 lol notnx
Vidi lol,kad radis speedart, radis nesto svoje odnosno pokazujes neki svoj rad...

pogledaj malo na desnu stranu,sve pokeball speedarti znaci nije fazon radit speedart po tutorijalu ...
Lose brate.....
Pravis sve na isti fazon,probaj nesto drugo nesto novo i preoprucujem ti da vise ne postavljas teme dok ne uradis nesto novo i bolje
Ako dajes YouTube background image onda dajes u FullHQ kvaliteti, jedan rad u ".png" a drugi u ".jpg". Ovaj background imam osjećaj da sam negdje vidio davno, pa zato ne mislim da je tvoj.No nmvz ovog lika što crtao jako loše nigdje veze.Android djelimično mi se sviđa.

1.5/5
TWISTTER je napisao/la:
Ako dajes YouTube background image onda dajes u FullHQ kvaliteti, jedan rad u ".png" a drugi u ".jpg". Ovaj background imam osjećaj da sam negdje vidio davno, pa zato ne mislim da je tvoj.No nmvz ovog lika što crtao jako loše nigdje veze.Android djelimično mi se sviđa.

1.5/5
Valjda .psd .jpg , al edit cu kad sredim to i hq sve,znam da sam zaebo ove backgrounde edit cu sve ,bit ce u pravoj velicini, ovaj crtez prvi mi je i znam da je los, a backgroundi su moji =]

@ ovi ostali, na youtube-u za c4d imaju tutoriali, a kad imaju tutoriali imaju i speedartovi tako da se ne moze nista smisliti za ovaj program jer je sve objavljeno, a i da nije lakse mi je naci nesto na netu uraditi nego sam proucavati program =/;
PRVO POD PRVO:
sto se tice pokeball napravio se fail teski nazalost

Tj. gdje ces budalo svaku kockicu po kockicu

Trebao si ici onaj selekt tool i markirat odredjene kvadratice kliknes jedno dugme oznaci isto sa ne vidljive strane (nezz naziv na engleskom) al ugl to je prevod i onda samo hop boje ako sta malo ispadne pogresno ti fino lijepo kulturno popravisi rad gotov za 5-10 minuta a ne ovako 20 minuta

A drugi radovi nisam ih pregledao mrsko sa drugi put.

Android je dobar rekao sam.
ubaci kaku muziku i malo ga animiraj bezveze samo pocni dok ideje ne dodju do glave.

pocni raditi 3d modeliranje to je jako dobra stvar .

Ja poceo i izgubio zivce ionako krenula skola na raspustu aBda nastavljam sa tim.

nađi na youtube tih tutova za 3d modeliranje ima more........

Onaj goku kojeg sam također nabrzaka pregledaonije lose al iskreno viđao sam i boljih.

Al RAD RAD RAD i bice bolje i uspjeces vidi se da si uporan

i mislio sam da ces crtati na papiru pokeball al et doro i ovo...

Ocjena za krajj da se nedobije samar XD

3.5/5

Samo se trudi i radi i onda ce biti
ocjena :

10 / 10

Al sam ga oduzio
tarikowned je napisao/la:
Valjda .psd .jpg , al edit cu kad sredim to i hq sve,znam da sam zaebo ove backgrounde edit cu sve ,bit ce u pravoj velicini, ovaj crtez prvi mi je i znam da je los, a backgroundi su moji =]

@ ovi ostali, na youtube-u za c4d imaju tutoriali, a kad imaju tutoriali imaju i speedartovi tako da se ne moze nista smisliti za ovaj program jer je sve objavljeno, a i da nije lakse mi je naci nesto na netu uraditi nego sam proucavati program =/;
Brate... previše fejla, majke mi.
Jedino mi se svidja ono Android cudo, goku je teska fula . ali svaka cast an trudu .
brisi gokua, kriza je.. ja cu ga nacrtati u originalu, inace sam obdarena za crtanje

ostalo mi se svidja 5/5
Not_Enough je napisao/la:
brisi gokua, kriza je.. ja cu ga nacrtati u originalu, inace sam obdarena za crtanje

ostalo mi se svidja 5/5
imal' šta da ti ne znaš, isto si vegeta jebote, u sve se ti mješaš.

@topic

Bratam, nije ovo za tebe fejlo si u 16 al' haj'
Nastavi raditi ovo je loše možda bude šta od tebe ..

gl
Nastavi raditi svidja mi se .

~ Samo nastavi bit ce nesto od tebe.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.