Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ufc Fis

132 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.10.2011. u 19:30

Dobro veče , čuo sam informaciju da ima treniranje u FISU Ufc-a , ako neko zna neka napise opsirnije ?
Mislis na mma??jJer ufc ti je organizacija a ne sport.Nisam siguran ali mislim da to treniraju od svabe ucenici u fisu a njega mozes naci u gimnaziji obala ja mislim utorkom i cetvrtkom u 8 navece da se raspitas i da vidis kako sta,mjesec ti je 50 ili 60 maraka...
Koliko ja znam imas klub Pretorian koji se bavi MMA ( UFC ti je organizacija samo ) ali oni su ti malo podaleko :D
Ja sam trenirao u zetri MMA 5mj...Trenirao nas Sejo, on gore ima klub K.K Bosna...On i njegov brat nas 6cu trenirali MMA "karate, dzudo, box, dziudzicu itd.." Ali to se raspalo, jer nas je trebalo min sestorica da bi nas trenirao...Neki napustili, poslje toga nas je pitao da se skupimo minimalno sestorica da nas trenira.Eto ako ima dobrovoljaca odvescu vas pa da se dogovorite, mozda i ja pocnem opez : ))
aTiLa je napisao/la:
Mislis na mma??jJer ufc ti je organizacija a ne sport.Nisam siguran ali mislim da to treniraju od svabe ucenici u fisu a njega mozes naci u gimnaziji obala ja mislim utorkom i cetvrtkom u 8 navece da se raspitas i da vidis kako sta,mjesec ti je 50 ili 60 maraka...
Svabo ne vodi MMA , ja sam kod svabe .... On vodi jiu-jitsu !
eLight je napisao/la:
Svabo ne vodi MMA , ja sam kod svabe .... On vodi jiu-jitsu !
moj drug trenira mma kod svabe oni valjda radi i jiu jitsu...cak idu i na turnire po splitu i tako to...a jitu jitsa je sastavni dio svakog mma borca
aTiLa je napisao/la:
moj drug trenira mma kod svabe oni valjda radi i jiu jitsu...cak idu i na turnire po splitu i tako to...a jitu jitsa je sastavni dio svakog mma borca
Ne moze mma god svabe trenirat nikako , svabo vodi jiu jitsu i samo nekad imamo mma treninge .... Al vecinom jiu jitsu ! Kako ti se zove jaran daj mi GB ako hoces.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.