Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wireless Desktop Set

156 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.10.2011. u 15:52

Ev skupio sam par markica sebi da kupim neku bezicnu tastaturu kao i bezicni mis,ali neznam sta konkretno da uzmem.
Naravno,svako bi od nas poletio na RAZER ili makar nesto u tom smjeru,no to vecini od nas ne dozvoljava novcanik.

Pa tako sam mislio dati nekih max 50KM za tastaturu i jos posebno Max 50 km za mis,ali neznam sta konkretno da uzmem,pa ako bi imao neko vremena da mi ispise par brendova i modela Wireless tastatura i miseva za za ukupno tih max 100km(nemora biti to nesto extremno,dovoljno je neki mis od 30-50 km i tastatura takodjer).

Pored preporuke misa i tastature nebi bio los i link sa slikom istih :P

Unaprijed,ZAHVALJUJEM!!!
Ne isplati ti se wireless ni tastatura ni mis, imao sam u kompletu neki dobro se sjecam platio ~50 KM, jest to furka i sve ali ce ti u dosta situacija prekidati, kada pises preskakat ce ti slova itd, redovno ces morati stavljati da se puni, baterije morati mjenjati ko lud, znaci trosak se samo povecava.

Moze se nekako izvuci MX 518 za 50 KM, evo gledam u plusu ali je za 20 maraka skuplji, sigurno ima negdje jeftinije, obidji neke prodavnice didktu, genelec, etc ili probaj preko pika

GL
53m1r je napisao/la:
Ne isplati ti se wireless ni tastatura ni mis, imao sam u kompletu neki dobro se sjecam platio ~50 KM, jest to furka i sve ali ce ti u dosta situacija prekidati, kada pises preskakat ce ti slova itd, redovno ces morati stavljati da se puni, baterije morati mjenjati ko lud, znaci trosak se samo povecava.

Moze se nekako izvuci MX 518 za 50 KM, evo gledam u plusu ali je za 20 maraka skuplji, sigurno ima negdje jeftinije, obidji neke prodavnice didktu, genelec, etc ili probaj preko pika

GL
da slazem se .. i neces moci vise tastera odjednom pritisnuti .. npr. ako igras neku igru na tast za dvoje ako jedan drzi neko slovo ti neces moci .. aa mis je posebna pricaa svako 10min baterijee :S
imam i ja to ako hoces prodacu ti al nemoj bolje ..

uzmi nesta sto je na usb kabal ako hoces da ti je neka furka
Ja ti preporucujem isto tako da ne kupujes te bezicne tastature i to jer samo u po igre stane ti se iznerviras i onda ispade da si dzaba dao pare zato bolje te pare zadrzi sebi i skupi jos nestoo i nadogradi PC !
Ako vec hoces wireless evo ti Microsoftov mis:

Cijena:51km

A imas i ovaj :

On ti je 31 KM

Evo ti tastatura Logitech K340:

Jest da je 76 KM ali ako se odlucis za ovaj drugi mis onda ti to dodje malo vise od 100km
Kad igraš CS sa bežičnim mišom nemaš osjećaja za pucanje.
53m1r je napisao/la:

GL
Moj drug ima wireless set (znam da ga je jeftino platio , samo mis i tastatura) i ne sjecam se da je prekidalo ista . To su samo prazne price. Moze se za 100 km uzeti nesto fino, ne mora znacit ako ne kosta sve zajedno 300 km da ce bit sranje. Nezz zasto ste zapeli s tim za skupu opremu ja imam tastaturu od 10 km i mis od 9 i nemam nikakvih problema.
vidio sam ja u konzumu , ja msm oko 59 KM , Trust bezicna tastatura i mis , et ako ti nije mrsko otidji pogledaj
8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.