Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 115 bodova

[Rq]Perfektan logo

330 pregleda · 9 odgovora · otvorena 08.10.2011. u 14:41

Pozdrav,nisu mi se svidjeli vasi radovi iz zadnje teme pa evo nove.Znaci necu ripovanja.AKo je nagrada mala dodacemo jos nesto.Ocu perfektan logo.

Veličina / Dimenzije : 1000x1000
[Slika / Render / Stock] :Napravite vi kao neku slicicu malenu ili neki simbol koji ce bit univerzalan,uglawnom nesto vase
Boje ] : Crno-Zelena (jaka zelena)
[Font] :
[Text / Naziv / Citat ]: OSTEN7US i negdje 2k11 maleno
[Stil izrade] :Znaci neki simbol koji ce bit univerzalan postavite iznad texta OSTEN7US i ispod texta 2k11 maleno negdje.Znaci mora bit nes univerzalo i ne komplicirano.
1000x1000 nije logo nego wallpaper.

@edit: Pa neće plakate ljepiti po ulici

@edit2: Ma ok znam to da ce biti mutno kada je povecavas a slika mala btw. ne citirajte me više
Nermin je napisao/la:

@edit2: Ma ok znam to da ce biti mutno kada je povecavas a slika mala btw. ne citirajte me više
Valjda ce koristiti logo na vise mjesta pa mu treba u vecoj rezoluciji.
Ako mu napravis logo od 300x300, moze napravit avatar od toga i cao.
Nermin je napisao/la:

Ma može biti logo, jer kad ovi rade u photoshopu, a to je rasterska vrsta grafike(pixeli) ona promjenom veličina ode i kvalitet, a kad malo veći naprave onda je lakše smanjit i manje se gubi na kvalitetu.

Greška je samo što logotipe rade u PSu a ne u Illustratoru ili Corelu, gdje napraviš minijaturu i radi sa njim šta hoćeš =)
Nermin je napisao/la:

Ako je rezolucija npr 300x300 i povecavas se kvaliteta slike ce bit "low",a ako je velika i smanjujes je po potrebi jos ce se i povecat ili ostati ista.
Rješenje
Logo (standard velicina 600x400)

Direktan link :

Po vašoj želji (1000x1000)

Direktan link :

/Edit

klikni na direktan link jer kad ovako slike gledas izgledaju kao da imaju crnu podlogu bez teksta....
DuckZz je napisao/la:
Logo (standard velicina 600x400)

Direktan link :

Po vašoj želji (1000x1000)

Direktan link :

/Edit

klikni na direktan link jer kad ovako slike gledas izgledaju kao da imaju crnu podlogu bez teksta....
Svidja mi se ali napravi jos par logoa koji su slicni ovome.Istotako 2k11 stavi ispod texta odma maleno.
evo par mojih radova
1.

2.

3.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.