Bilo mi je dosadno pa rekoh da sa članovima g.ba podjelim par interesantnih web sajtova ( za koje vjerovatno niste čuli)
Cracked - Humorističan i edukativan sajt, svakodnevno update-uje sadrzaj. Puno interesantnih stvari mozete naučiti ovdje.
Listverse - Kao i Cracked, jako edukativan sajt, nazalost dnevno postavljaju samo jedan artikl ali i dalje imaju puno interesantnih stvari.
E-booksi na našem jeziku - ne znam koliko duboko zalazim u warez, eventualno cu editovati ako bude smetalo, ali ovo je jedna jako dobra stranica sa brukom zanimljivih knjiga.
Haxball - savršeno za ubiti kojih pola sata (ili 3-4 sata
) vremena
Svjetska statistika azurira se u sekundama, ovdje mozete naci neke zanimljive informacije (broj osoba na planeti) pa i neke zastrasujuce (broj pretilih osoba u svijetu, broj oboljelih od HIV-a)
Govori kolko se ljudi nalazi u svemiru u ovom trenutku - Bukvalno!
Velike slike - Samo ime kaze.
HD Wallpaperi - Predivna kolekcija HD wallpapera i slika.
"Zadnja" stranica interneta - nosi finu pouku
Edukativni Videii - Ubilo se za školarce
Ako i vi imate finih sajtova, podjelite sa nama
Cracked - Humorističan i edukativan sajt, svakodnevno update-uje sadrzaj. Puno interesantnih stvari mozete naučiti ovdje.
Listverse - Kao i Cracked, jako edukativan sajt, nazalost dnevno postavljaju samo jedan artikl ali i dalje imaju puno interesantnih stvari.
E-booksi na našem jeziku - ne znam koliko duboko zalazim u warez, eventualno cu editovati ako bude smetalo, ali ovo je jedna jako dobra stranica sa brukom zanimljivih knjiga.
Haxball - savršeno za ubiti kojih pola sata (ili 3-4 sata
) vremenaSvjetska statistika azurira se u sekundama, ovdje mozete naci neke zanimljive informacije (broj osoba na planeti) pa i neke zastrasujuce (broj pretilih osoba u svijetu, broj oboljelih od HIV-a)
Govori kolko se ljudi nalazi u svemiru u ovom trenutku - Bukvalno!
Velike slike - Samo ime kaze.
HD Wallpaperi - Predivna kolekcija HD wallpapera i slika.
"Zadnja" stranica interneta - nosi finu pouku
Edukativni Videii - Ubilo se za školarce

Ako i vi imate finih sajtova, podjelite sa nama
smjesno do bola ..