Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Forum za cs server (pomoc)

75 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.10.2011. u 11:34

Eh ovako gameri: htjeo sam da napravim forum (free) za moj cs server ali neznam kako da koristim onaj dot.tk htjeo sam tu reg. ali nezz kako evo kako je moj frend napravio e ako ko zna kak napravit nek se javi !!!

unaprijed hvala
Imao sam ja tih slučajeva 15 , prvo napraviš free forum npr. na forumotion.com il bilo gdje i onda odeš na dot.tk i pratiš upute :

1.prvo ukucaš kako ćeš da ti se zove npr nagibuzbrdica i ono .tk i klikneš go.
2. i onda sljedeće to prvo daš već postojeću adresu tvog foruma npr kako si već dao ime hašamuša.forumotion.com staviš tu.
3.popuniš te zezancije formulare i to i sign up daš e-mail i to ti je to.

Sva pamet ovog posla !
PitPet je napisao/la:
Tu vec imam forum e ima tu problem dal se tu moze koristit moj skin naprimjer ja ocu da napravim neku pozadinu i sada da mi umjesto gore onog clan godlike pise xxx gaming couminty dal je to moguce?
Naravno da može, kada kreiraš forum u ACP imaš display dio gdje podešavaš te stvari. Ako imaš problem oko foruma javiš se na njihovom forumu i od iskusnog supporta u roku od 10 min dobiješ odgovor.
riime je napisao/la:
Imao sam ja tih slučajeva 15 , prvo napraviš free forum npr. na forumotion.com il bilo gdje i onda odeš na dot.tk i pratiš upute :

1.prvo ukucaš kako ćeš da ti se zove npr nagibuzbrdica i ono .tk i klikneš go.
2. i onda sljedeće to prvo daš već postojeću adresu tvog foruma npr kako si već dao ime hašamuša.forumotion.com staviš tu.
3.popuniš te zezancije formulare i to i sign up daš e-mail i to ti je to.

Sva pamet ovog posla !
hajd eto tk sam sada skuzio ali vidi ima ovaj 4umer.com i to bih da ubacim neki skin link uklonjen izgleda moj forum sto sam sinoc napravio :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.