Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

lg viewty snap gm 360i

100 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.10.2011. u 16:51

Pogledao sam malo coffe shop i vidim da ovakve teme nisu bile obrisane :D

Interesuje me vase misljenje za lg viewty snap gm 360i
Pogledao sam u bh telecomu pa tu kontam da kupim
Nemojte mi davati specifikacije telefona jer to mogu pronaći već me interesuje vase misljenje za taj mob da li ste ga koristili, koristite i da li ga vredi kupovati :D

Odma da ti kazem NE ! Neki dan isao sa jaranom dole na glavnu postu Malta i tih telefona nema jos u ponudi . Znam , znam pise na internetu ali jos im nisu dosli dole . Onda taj telefon ima fuj touch screen , i takodjer nema gps niti wifi . Ako zelis telefon samo za pozive onda je ok ali napatit ces se oko poruka a ako htjednes na net jos gore . Evo pogledaj karakteristike ovdje pa se sam uvjeri :

http://www.gsmarena.com/lg_gm360_viewty_snap-3359.php

Na tvom mjestu uzeo bih polovan n95 8gb al ti zelis vidim novo ...
Aldin je napisao/la:
Odma da ti kazem NE ! Neki dan isao sa jaranom dole na glavnu postu Malta i tih telefona nema jos u ponudi . Znam , znam pise na internetu ali jos im nisu dosli dole . Onda taj telefon ima fuj touch screen , i takodjer nema gps niti wifi . Ako zelis telefon samo za pozive onda je ok ali napatit ces se oko poruka a ako htjednes na net jos gore . Evo pogledaj karakteristike ovdje pa se sam uvjeri :

http://www.gsmarena.com/lg_gm360_viewty_snap-3359.php

Na tvom mjestu uzeo bih polovan n95 8gb al ti zelis vidim novo ...
Nemoj da lupaš kao maksim po diviziji, ovo je verzija LG GM360 Viewty Snap (i) sa dodatkom [i] nova verzija.Ima WiFi, mekan touch screen ga čini osjetljivim, dobra kamera od 5MBPS i čuj ovog, nema ga još u ponudi moj kolega ga fura ima već dvije sedmice.

Kupi ga jarane nećeš se pokajati odličan telefon, za razliku mnogih LG-ova brz je.
Moj prijatelj ga ima već neko vrijeme, kaže zadovoljan svime. Ja ga uzmem u ruke i touch screen mi je malo čudan, nekako drugačiji od većine, ali znatno je brži od ostalih LG telefona te vrste, znači plus. Kamera mu je extra, specifikacije su jake, da imam pare uzeo bih i vjerovatno se ne bih pokajao :D
smeće od telefona evo i zasto
kao prvo LG=shit i ajmo dalje,nema wifi(mada i da ima opet je sranje)nema OSa uopce znaci ovo je obicni java telefon sto je isfuralo davni dana a istovremeno znaci da je i sporo katatastrofa
dalje i najbitnije na touch screen telefonu njegov displey
eeeh vidi ovo smeće ima resistive touchscreen sa samo 256K boja
RESISTIVE znaci smeće jer to su oni stari koji primaju svaki dodir odnosno PRITISAK,znaci olovka kamen NOGA xD katastrofa telefon cisti fail ne vrijedi marke telefon,snima video 10 FPSa u secundi eeejj 10 samo ahah pa ako se imalo razumijes znat ces da je 15 cak lose a kamoli 10,jer tek od 30 FPSa je fluidno kretanje
et toliko,ako zelis bacit pare izvoli onda je extra telefon za tebe
Telefon ne vrijedi vjeruj mi .Uzmi sebi neki polovan dobar ili uzmi iPhone ako imas para
Ja uzeo taj u BH Telecomu, mob. prejak svega mi, slusa sve ok, kamera prejaka, ima sve mogucnosti, uzmi ga neces se pokajati ;)
Nemoj, imaj' moja 2 druga, zastaj' telefon, kod oba, moraju bateriju izvaditi.
Oba su preko bh telecoma
mersimthebody je napisao/la:
smeće od telefona evo i zasto
kao prvo LG=shit i ajmo dalje,nema wifi(mada i da ima opet je sranje)nema OSa uopce znaci ovo je obicni java telefon sto je isfuralo davni dana a istovremeno znaci da je i sporo katatastrofa
dalje i najbitnije na touch screen telefonu njegov displey
eeeh vidi ovo smeće ima resistive touchscreen sa samo 256K boja
RESISTIVE znaci smeće jer to su oni stari koji primaju svaki dodir odnosno PRITISAK,znaci olovka kamen NOGA xD katastrofa telefon cisti fail ne vrijedi marke telefon,snima video 10 FPSa u secundi eeejj 10 samo ahah pa ako se imalo razumijes znat ces da je 15 cak lose a kamoli 10,jer tek od 30 FPSa je fluidno kretanje
et toliko,ako zelis bacit pare izvoli onda je extra telefon za tebe
aj samo spomeni ajfon aj molim te.

@ topic, ima jaran klasicni GM360, solidan mob, ako ne trazis nista posebno.

solidna kamera, video, i touch.

Ja ti preporucujem iz segmenta jeftinih telefona:

Nokia C3
http://www.univerzalno.com/mobiteli/nokia/detaljnije/nokia-c3/275

Samsung Galaxy Mini S5570
http://www.univerzalno.com/mobiteli/samsung/detaljnije/samsung-galaxy-mini-s5570/149

ja ga korisitm odlican mob, touch screen izvrstan,
Android 2.2, solidna kamerica i video (mada je to meni nebitno)
WiFi, HSDPA, Bluetooth.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.