Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Dead Island HELP!!

146 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.10.2011. u 21:32

Ljudi, molio bi za pomoc. Ja i moj frend Adi96 hocemo igrati Dead Island u co-op u. Posto obadvojica imamo piratsku verziju igre, na Youtubeu sam nasaoi video kako da napravim co-op igru za nas dvojicu. Kaze da trebam skinuti SmartSteam (nesto da se rijesim originalnog Steama da mogu igrati), Hamachi (svima dobro poznat) i multiplayer crack. To smo obadvojica obavili. Ja sam napravio server na Hamachi-ju. Dalje u videu kaze da trebamo biti logovani na SmartSteam i Hamachi (jesmo) i da udjemo u Dead Island, predjemo onaj pocetak (sve dok ne spasite Sinamoi-a), gdje je moguc izlazak na plazu. Kad smo to obadvojica uradili, u videu kaze da trebamo izabrati Game Lobby u meniju i naci jedan drugog da bi mogli igrati. Ali se nemozemo naci. Cekali smo duze vrijeme ali nista. Moze li nam iko pomoci?
To sto nadjes na netu gdje ti kaze da mozes igrati online bez originala, u vecini slucajeva je fake. Tako sam i ja probao Splinter Cell: Chaos Theory ali nije moglo. Drzi se ti WC TFT, CS i nema belaja. :P
KOriste gameranger mozda on ima tu igru :)
Adi, nije, skinuo si onaj program sto te reklame odvedu na krivi put ko i ja. Poslao sam ti link, sad je uredu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.