Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Teretana na vilsonovom

370 pregleda · 9 odgovora · otvorena 02.10.2011. u 23:25

Zdravo,
Evo kontam sutra da se upisem u teretanu :D
zanima me idel iko od vas u teretanu na vilsonom u sarajevu. Mozel mi neko rec nesto vise o njoj (kolika je, imal dovoljno sprava ...).
Kolka je clanarina u njoj mjesecno i imal guzve ujutro oko 8- 9 h, jer mi tad najvise odg.

Hvala. :)
Imas dosta sprava , moze se rec za svaki tjelesni misic ! Placa se odma mjesec ( 40km ) ne mozes dnevno uplacivat.
Isao prije, clanarina 40km, sto se tice sprava imas sve sto ti treba da odradis kvalitetan trening cak i vise... a koliko se sjecam radi ti od 9 ili 10 tek i tad ti je ono najmanja guzva... navece ti je vec malo problematicno
Idem ja

Ima sve potrebne sprave, mozda i vise od toga.. Teretana se sastoji od 3 velike prostorije, s tim da je jedna rezervisana za zenice i aerobik.. Za srednjoskolce i studente je 40KM clanarina, a inace 50KM.. Ujutro ti je najmanja guzva, tako da oko 8,9 bude svega par ljudi i jedna treba koja svako jutro j**e majku steperu
ako ces vec davati 50 km za tu trulju, daj u importane centar 70 km ili potpisi na god ugovor (mj. 50 km) al znas gdje si...
haha :D okej je da hvalite teretanu u importaneu,ne mogu ni ja reci da ne valja, ali meni izgleda kao teretana za neke fensi smensi sminkere i pedercice koliko god da je dobra.
teretana na vilsu je super 40KM clanarina i ne obvezujes se nikakvim ugovorom..
btw. ko je lud da potpise ugovor na godinu dana ? xD
SoNiC je napisao/la:
haha okej je da hvalite teretanu u importaneu,ne mogu ni ja reci da ne valja, ali meni izgleda kao teretana za neke fensi smensi sminkere i pedercice koliko god da je dobra.
teretana na vilsu je super 40KM clanarina i ne obvezujes se nikakvim ugovorom..
btw. ko je lud da potpise ugovor na godinu dana ? xD
Teretana u Importane centru je bolja od te na Vilsu X puta te ih nema smisla porediti.Koliko god je ova u Importaneu za šminkere, pederčiće toliko je i ta na Vilsu za mangupe, klošare, mafijaše.

Znam dosta ljudi koji idu u Importane i koji plaćaju i trenera, doslovno su se preporodili.Koliko se sjećam radi se o 2000 kvadratnih metara sa NAJNOVIJOM opremom te friškim prostorom.A što se Vilsa tiče, koliko sam vidio sa slika, radi se o starijem prostoru sa starim spravama, dakle isplati se dati dodatnih 30KM za bolje uslove, novije sprave itd.

Ako imaš 70KM mjesečno za Importane ne idi na Vils.
Eh ovako sto se tice ovih wanna be teretana...
Uzmi 'ladno digni na bendzu 80 kg u vilsu i idi u importanne centar i digni 100 kg pa vidi koje je teze
Ja idem na stup u teretanu dignem na stupu 90-100/ 5 x odem u importanne na termin jedan dignem 10 x,jer nisu pravi tegovi u ovim levatskim teretanama
KRYSTAL je napisao/la:
Teretana u Importane centru je bolja od te na Vilsu X puta te ih nema smisla porediti.Koliko god je ova u Importaneu za šminkere, pederčiće toliko je i ta na Vilsu za mangupe, klošare, mafijaše.

Znam dosta ljudi koji idu u Importane i koji plaćaju i trenera, doslovno su se preporodili.Koliko se sjećam radi se o 2000 kvadratnih metara sa NAJNOVIJOM opremom te friškim prostorom.A što se Vilsa tiče, koliko sam vidio sa slika, radi se o starijem prostoru sa starim spravama, dakle isplati se dati dodatnih 30KM za bolje uslove, novije sprave itd.

Ako imaš 70KM mjesečno za Importane ne idi na Vils.
Nije da branim svoju teretanu ili nesto slicno, ali kako ti mozes pametovati, a vidio si teretanu na slikama? Poenta teme nije da se sad momka stavlja u dilemu gdje da ide, vec da mu pomognemo da napokon uradi nesto sa svog zivota

Pogledajte gdje je Ronnie Coleman trenirao, pa sta je postigao.. Samo je vaznja volja, motivacija, ishrana i dobar trening, a to jel dizes zahrdjalu sipku ili niklovanu nije bitno.. Ako ti je to bitno, onda nemoj ni krenuti jer ces ubrzo odustati Nije to sport da pedercice i mamine maze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.