Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

I love Freerun [new video]

179 pregleda · 18 odgovora · otvorena 02.10.2011. u 22:46

Hahahahhahashahahahahaa, još puno vježbe.
Dobar si, samo nastavi trenirati.

Good luck.
Ebu_ je napisao/la:
Pa kad ti budes znao to uraditi onda se javi D

Ma svaka ti dala
Svaka čast...a jedno da pitam,kako si naučio salto,nazad naprijed...baš strunjače ili neš, i ima li nekakav poseban trik?
Ebu_ je napisao/la:
Kako si samo glup, vidiš da su ovo još djeca. Da vježbaju i napreduju svaki dan znam sve ove momke. I bolje ti je da šutiš !

btw. bravo hare, napreduješ ♥

Post dobio šamar od 100kaa

Blackout_ je napisao/la:
Pa kad ti budes znao to uraditi onda se javi D

Ma svaka ti dala
Kako ti znaš da ne znam ovo uradit što je on ?
Pretpostavljam
ERRz je napisao/la:
Kako si samo glup, vidiš da su ovo još djeca. Da vježbaju i napreduju svaki dan znam sve ove momke. I bolje ti je da šutiš !

btw. bravo hare, napreduješ ♥
Nemoj mi ti molim te govorit da sam glup to što ti je on drug zaboli mene ona stvar ja znam da je ovo neko drugi stavio isto bi napisao što sam ja napisao u prvom postu. Uradio je 2 trika i odjednom stavlja klipove na YouTube treba još tu vježbe.
Ebu_ je napisao/la:
Nemoj mi ti molim te govorit da sam glup to što ti je on drug zaboli mene ona stvar ja znam da je ovo neko drugi stavio isto bi napisao što sam ja napisao u prvom postu. Uradio je 2 trika i odjednom stavlja klipove na YouTube treba još tu vježbe.
Momak...kad budeš u stanju dignuti guzicu sa kompjutera javi se. Nije lako napraviti salto a potom se ne polomiti. Ako se nekome smiješ IMAJ jako dobar razlog da bi to učinio. Ako si 2X bolji stavi na YT barem 1 trik,a ako nisi STFU!
mrxilix je napisao/la:
Momak...kad budeš u stanju dignuti guzicu sa kompjutera javi se. Nije lako napraviti salto a potom se ne polomiti. Ako se nekome smiješ IMAJ jako dobar razlog da bi to učinio. Ako si 2X bolji stavi na YT barem 1 trik,a ako nisi STFU!
Momak, jesi li ti 100% siguran da ja ne znam uradit ove trikove ?
Ebu_ je napisao/la:
Momak, jesi li ti 100% siguran da ja ne znam uradit ove trikove ?
Dok se smiješ bez razloga,vjerujem da nemožeš. Reci da se varam. Ali bezveze nekog ismijavati,tko je pošteno se trudio,pa daaj. Nije ni "archie" photoshopirat isprve znao,nije ni Br1ck isprve znao sastavljati konfiguracije...daj malo realnosti,glupe komentare zadrži. Ja osobno nemam protiv tebe niš,al suzdrži se prijatelju.

Btw. I ja se bavim Parkourom,samo salto me je strah na čistom betonu uraditi
mrxilix je napisao/la:
Dok se smiješ bez razloga,vjerujem da nemožeš. Reci da se varam. Ali bezveze nekog ismijavati,tko je pošteno se trudio,pa daaj. Nije ni "archie" photoshopirat isprve znao,nije ni Br1ck isprve znao sastavljati konfiguracije...daj malo realnosti,glupe komentare zadrži. Ja osobno nemam protiv tebe niš,al suzdrži se prijatelju.

Btw. I ja se bavim Parkourom,samo salto me je strah na čistom betonu uraditi
Boli me bola briga za Arčije i Cigle. Ja se ne smijem radi skila nego zato što je naučio par trikova i odma stavlja na yt ne ide to tako.

To što se ti baviš Parkouroom ni to me ne zanima, kontaš ? Bavim se i ja odavno pa se ne kurčim niti stavljam klipove. Radim to za sebe a ne za druge i njihove komentare.
E sad brate ja ti preporucujem da nestavljas videE do proljeca ;D taman imas vremena citavu zimu obuces trenerku gornji donji,rukavice kapu, i samo treniraj, znaci treniras po 5-6 sati dnevno a ako nemas sta raditi onda vise odvojis vremena. Poslje zime u proljece postavi video jer tek nakon 5-6 mjeseci ljudi ce moci da vide razliku. Eto samo nastavi tako i bice sve ok

Good luck
Ebu_ je napisao/la:
Boli me bola briga za Arčije i Cigle. Ja se ne smijem radi skila nego zato što je naučio par trikova i odma stavlja na yt ne ide to tako.

To što se ti baviš Parkouroom ni to me ne zanima, kontaš ? Bavim se i ja odavno pa se ne kurčim niti stavljam klipove. Radim to za sebe a ne za druge i njihove komentare.
On se možda ne kurči,jesi pomislio na to?
tebi možda niš ne znači staviti ovo ovde,ali kad on stavi klip na g.ba,pa kad mu 10 ljudi napiše "bravo,svaka čast,samo nastavi" e pa ajde mi reci da ti to ne dadne bar trunku poticaja da još usavršiš?
Ebu_ je napisao/la:

ostavi cigle na miru
Samo nastavi , za koju godinu biti ces zvjer

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.