Odlučio sam da pokrenem jednu finu diskusiju. Nadam se da je fina jer MGS je za mene legendarna igra, Konami uradio svoj posao profesionalno, čista perfekcija, neam riječi stvarno. Igrao sam MGS 1 na PS1 i u ono vrijeme ono je bila BOGOVSKA IGRA i trenutno igram MGS2 na PC i zadivljen sam stvarno. Znači priča je vrh( nažalost još je nisam skontao, mislim znam da se radi o nakvom prototajpu kojeg žele Rusi preuzeti ovo ono), grafika za ono vrijeme je bila extra, good guys i bad guys stvarno extra ne mogu vjerovati svaki je na svoj način poseban... Znači nemam riječi, sve najbolje!
Sada volio bi da vi izneste svoja mišljenja o svakom djelu koji ste igrali, znači šta vam se najviše svidilo, šta vam ide na živce, da to budu kvalitetni postovi a ne neki kratki( nadam se da će administracija kazniti takve)
Metal Gear Solid: Tactical Espionage Action:

Znači za Keca igra sabija, u ono vrijeme igra je bila vrh. Mada je meni ova igra bolja od pola današnjih igara u kojoj je sam grafika napucana.
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty:

Igrao sam samu jednu misiju ove igre i to na drugom djelu kao uvodna tako da ne mogu puno reći. Samo radi ove igre bi volio uzet PS2.
Metal Gear Solid 2: Substance:

Igru sam ne tako davno skinuo( ako neko želi da je proba na PC nek se javi na PM) i Raiden mi se više sviđa nego Snake.
Igrao sam trening i to, još uvijek moram one bombe tražiti. Za sada sam zadivljen igrom.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater:

Auuu ovo je nešto najjače. Riječi su suvišne za ovu igru.
Metal Gear Solid 3: Subsistence:

Ovo nisam igrao.
Metal Gear Solid 4:

Nisam ni ovo igrao, volio bi da mi neko posebno opiše ovu igru.
E tako nadam se da ćete biti fer i napisati svoja iskustva s jednim od ovih MGS djelova. Mislim da nema razloga da administracija briše temu.
Sada volio bi da vi izneste svoja mišljenja o svakom djelu koji ste igrali, znači šta vam se najviše svidilo, šta vam ide na živce, da to budu kvalitetni postovi a ne neki kratki( nadam se da će administracija kazniti takve)
Metal Gear Solid: Tactical Espionage Action:

Znači za Keca igra sabija, u ono vrijeme igra je bila vrh. Mada je meni ova igra bolja od pola današnjih igara u kojoj je sam grafika napucana.

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty:

Igrao sam samu jednu misiju ove igre i to na drugom djelu kao uvodna tako da ne mogu puno reći. Samo radi ove igre bi volio uzet PS2.
Metal Gear Solid 2: Substance:

Igru sam ne tako davno skinuo( ako neko želi da je proba na PC nek se javi na PM) i Raiden mi se više sviđa nego Snake.
Igrao sam trening i to, još uvijek moram one bombe tražiti. Za sada sam zadivljen igrom.Metal Gear Solid 3: Snake Eater:

Auuu ovo je nešto najjače. Riječi su suvišne za ovu igru.
Metal Gear Solid 3: Subsistence:

Ovo nisam igrao.
Metal Gear Solid 4:

Nisam ni ovo igrao, volio bi da mi neko posebno opiše ovu igru.

E tako nadam se da ćete biti fer i napisati svoja iskustva s jednim od ovih MGS djelova. Mislim da nema razloga da administracija briše temu.