Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD 4 Mw Problem

74 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.10.2011. u 10:20

Ljudi pomagajte , ostavio sam cod 4 cijelu noć preko torrenta da se skida i sve se fino skine sve ja to preko isoburst kako već extraktujem i krenem install i predje mi nekih 70% i pojave se nekolko errora i ja išao ignore da mi završi instalaciju i sad krekujem sve fino i kad hoću da udjem u igricu izbaci mi ovaj error . posto nece sliku da mi uploada evo :

ERROR : Could not find zone C/.../Mw/zone/english/localized_code_post_gfx_mp.ff'

eh pošto sam skidao sa torrenta ja msm da ne trebam installirat patcheve , piše nesto za crackovane servere al evo za svaki slučaj skidam patcheve 1,6-1,7 pa sad ne znam jel do njih , tj. neće da mi upali igricu uopšte ...

pomagajte kako god znate ..
de ti fino skini ponovo igru sa drugog torrenta igra mora da radi normalno i bez patcha
Pa to sto si skipao su bili fileovi koji ti sada nedostaju(jer ih nisi instalirao) da pokrenes igru. Probaj reinstall ili skini drugu instalaciju.
iMZ je napisao/la:
Pa to sto si skipao su bili fileovi koji ti sada nedostaju(jer ih nisi instalirao) da pokrenes igru. Probaj reinstall ili skini drugu instalaciju.
nisu uopšte bili u instalaciji ti fileovi .. ako neko ima cod 4 mw da mi uploada folder zone / english taj folder da mi uploada to tog mi je problem ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.