Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[BF3] Beta utisci

256 pregleda · 14 odgovora · otvorena 01.10.2011. u 17:30

Pozdrav

Zanimaju me vaša mišljenja o beti.
Da li ste probali?
Da li namjeravate probati ?
Da li vam se svidja ?
Da li vas je nešto posebno iznenadilo ?

Mene se dopada. Poprilično realno urađeno po mom mišljenju. Dosta teže ubiti nekoga za razliku od CoDa. Drugačiji stil igre nego što je to u CoDu. Grafika strašna.

Da čujem vas ?

Hvala
DA
DA
DA
Grafika,ma cijela igra,mane nervira mee kada igram npr na us strani otkljucam scope ili nesto slicno i kda predem na dugu ne mogu to da koristim ostalo extra kada bi jos pusti d amozemo igrati onu 64 player map OOOo
Igra sabija kada bi poredio cod vs bf 3 a sto necu zna se sta je bolje
Sta je potrebno uraditi da skinem i placali se ??
"Mene se dopada. Poprilično realno urađeno po mom mišljenju. Dosta teže ubiti nekoga za razliku od CoDa. Drugačiji stil igre nego što je to u CoDu. Grafika strašna."

Sve si rekao. Znači, igra je realno nadmašila sva moja očekivanja, što se pogleda grafike tiče, ali, puno puno puno teže je ubiti lika u BF3, nego u CoD -u.

Puno je drugačiji sam gameplay u BF 3 za razliku od CoD, na koji ja uopšte nisam navikao. Al' zato, igra raspolaže extra enginom frostbite 2, koji je pokazao izvanredne rezultate, kao što možete vidjeti na samoj igri, od realističnih rušenja zidova, etc. etc.

Sad, čekam odgovor CoD -a, na sve ovo, mada teško će im parirati ( čitaj gotovo nikako ) u grafici, sad gameplay i multiplay je nešto drugo ...

@Emsel

Skineš sa oficijalne stranice betu, gdje će ti ponuditi da skineš i origin ( nešto slično poput steama ) registruješ se, skineš igru koja zahtjeva oko 3 GB i uživaš ...

Beta Test traje do 10. oktobra ...
gamer_exq je napisao/la:
"Mene se dopada. Poprilično realno urađeno po mom mišljenju. Dosta teže ubiti nekoga za razliku od CoDa. Drugačiji stil igre nego što je to u CoDu. Grafika strašna."

Sve si rekao. Znači, igra je realno nadmašila sva moja očekivanja, što se pogleda grafike tiče, ali, puno puno puno teže je ubiti lika u BF3, nego u CoD -u.

Puno je drugačiji sam gameplay u BF 3 za razliku od CoD, na koji ja uopšte nisam navikao. Al' zato, igra raspolaže extra enginom frostbite 2, koji je pokazao izvanredne rezultate, kao što možete vidjeti na samoj igri, od realističnih rušenja zidova, etc. etc.

Sad, čekam odgovor CoD -a, na sve ovo, mada teško će im parirati ( čitaj gotovo nikako ) u grafici, sad gameplay i multiplay je nešto drugo ...

@Emsel

Skineš sa oficijalne stranice betu, gdje će ti ponuditi da skineš i origin ( nešto slično poput steama ) registruješ se, skineš igru koja zahtjeva oko 3 GB i uživaš ...

MW3 koristi isti engine kao mw2, znaci samo nove puske, mape i gui.
gamer_exq je napisao/la:

@Emsel

Grafike što se tiče CoD mw3 nece nikad nadmašiti BF3, a za ostalo vidjećemo
skinuo i igrao malo, grafika ODLICNA ali je cod4 multiplayer puno bolji

bf3 je zato definitivno bolji od svih codova koji su izasli poslije cetvorke
Iako je ovo tek Beta verzije, jedva čekam final release da bacim poneku rundu na Caspian Border.
Grafika je odrađena odlično, pogled u sunce zasljepljuje, drveće se zanjiše kad topovski projektil padne u blizini, destruktivnost mape je ekstra, nema štekanja u zgradi ... razneseš cijeli kat zgrade gdje se uštekaju snajperi, kad se krećeš u proneu odsjaj sa ručnog sata te "bode" u oči, animacija kad nekog zakolješ i sa vrata mu otrgneš pločice "tags" je stvarno pun pogodak, ima toga još mogao bi nabrajat do sutra...
Zvuk u igri je stvarno ekstra, svaka puška ima svoj zvuk, osjeti se razlika i nije kao u CoD-u da je zvuk preplitak i svako oružje slično zvuči. Recoll kod pušaka je odličan, svaki shot mora biti odmjeren, rafalanje je jako teško kontrolirat pa neće biti toliko spray'n pray botova po mapama.
Kontrola vozila je perfektna naspram BFBC2, upravljanje helikopterom je sad uživancija, a razne inovacije poput EOD bota kojim možeš defuse MCOM, popravit druga vozila sa njim sa sigurne udaljenosti i Heli TV guided projektili su samo neki od noviteta, nisam zasad ništa novo otključao, ali sam dosad prezadovoljan.
Također i Battlelog je stvarno dobro odrađen, detaljne statistike, jednostavan za korištenje, kao neki facebook samo za BF3 gdje možeš dodavat prijatelje, pisat izjave, pratit napredak drugih igrača...
Sve u svemu meni je ova igra opravdala cijenu koju su nakačili na nju. Ima ponekih bugova, ali imaju vremena da sve srede do konačnog izdavanja.
goser je napisao/la:
sta je ovo master ID ?
isti djoka ko i steam ID

skidam, javim posle sta je kako je
anystrike je napisao/la:
isti djoka ko i steam ID

skidam, javim posle sta je kako je
Ja imam problem kad pokrenem instalaciju preko origina piše error launching game. moze pomoc ???
bf3 je po meni za razliku od drugih ratni igrica dočarala pravi rat:)...bolji je od cod-a!9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.