Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 20 bodova

OneBip to PayPal

238 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.10.2011. u 10:42

Pozdrav,

Kao sto znate OneBip ima opciju da prebacite novac na PayPal.
Kada hocu da dodam PayPal acc pita me za VAT number, ja strihiram da nemam VAT number, ali se mora unijeti.Ko skonta kako prebaciti pare ima 20 Bodova od mene.
VAT ti je zapravo PDV, upiši 17.
Almir je napisao/la:
VAT ti je zapravo PDV, upiši 17.
To sam probao i to neradi.VAT je 15-cifreni broj
What is a VAT registration number?

A VAT registration number is alphanumeric and consists of up to 15 characters. The first two letters indicate the respective member state, for example DE for Germany.

When entering your VAT number, it must include the two letters that identify your EU member state (e.g. DK for Denmark, EL for Greece, and GB for the United Kingdom)
waeen je napisao/la:
What is a VAT registration number?

A VAT registration number is alphanumeric and consists of up to 15 characters. The first two letters indicate the respective member state, for example DE for Germany.

When entering your VAT number, it must include the two letters that identify your EU member state (e.g. DK for Denmark, EL for Greece, and GB for the United Kingdom)
Znam to,posto BiH nije u EU ja strihiram "I declare that I do not have VAT number" i opet nece
Kakve gluposti ovi gore valjaju boze sacuvaj 

Otvori support ticket i napisi da zelis da dodas paypal account ali da ti izbacuje vat taj, uslikaj joj po mogucnosti, reci i kad kliknem na declare nista ne bude, i onda ce ti oni odgovorio nesto ha hu i onda pokusaj, tako je i meni bilo i kasnije moglo 
Semirn je napisao/la:
Kakve gluposti ovi gore valjaju boze sacuvaj 

Otvori support ticket i napisi da zelis da dodas paypal account ali da ti izbacuje vat taj, uslikaj joj po mogucnosti, reci i kad kliknem na declare nista ne bude, i onda ce ti oni odgovorio nesto ha hu i onda pokusaj, tako je i meni bilo i kasnije moglo 
Ako uspije imas bodove 
Beslaga007 je napisao/la:
Ako uspije imas bodove 
mora uspjeti, jer sam licno testiro i moze  a bodove zadrzi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.