Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

usb problem

47 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.09.2011. u 19:08

e ovako ljudi skinuo sam gta iv na racunar ali ga sad trebam prebaciti na laptop jer ga on moze pokrenuti ali nemma predstave kako da to izvedem... jeste da zvuci bas smjesno ali tako je.. imam usb od 8 gb i formatiram ga kada pokusam prvi cd u .iso formatu da prebacim na usb pise da je nedovoljan prostor kao i drugi kada pokusam... znaci oni su manji od kapaciteta usba ali dzabe.. ako pokusam da rezem izbaci da mi je dvd premali za jedan fajl kao sto i jeste 4.7 dvd a ovi su veci oba, pa ako neko ima rjesenja jel moze preko neke fore blutut i slicno :D hvala unaprjed pozdrav od amatera :D
Uzmi 2 usba. Raruj GTA i podijeli u 2 parta. Oba parta presnimis na laptop, extract, .iso pokrenes preko programa Virtual Clone Drive i to je to.
daha je napisao/la:
Uzmi 2 usba. Raruj GTA i podijeli u 2 parta. Oba parta presnimis na laptop, extract, .iso pokrenes preko programa Virtual Clone Drive i to je to.
ne kontam te bas najbolje, stavljao sam ga danas da raruje ali mi izbaci da traje 2.5 sata je li to normalno?
salalala je napisao/la:
ne kontam te bas najbolje, stavljao sam ga danas da raruje ali mi izbaci da traje 2.5 sata je li to normalno?
Jeste.
Pa, pazi recimo GTA ti je 6GB, ne moze stati na USB ili na DVD. Skines i instaliras WinRar ako nemas i onda ides da napravis arhivu (.rar/.zip) i u opcijama arhiviranja podesis da ti ga podijeli u 2 dijela/parta. Ono ce ga podijeliti na 3GB - 3GB priblizno.
Snimis prvi part na usb #1, drugi part na usb #2. Copy/paste na laptop. Extractujes arhive. Skines Daemon Tools, Virtual Clone Drive, Magic Iso, odnosno bilo koji od navedenih i pokrenes .iso fajl koji si downloadovo.
Pokrene se instalacija i ostalo znas.

Post dobio aplauz od skile

daha je napisao/la:
Jeste.
Pa, pazi recimo GTA ti je 6GB, ne moze stati na USB ili na DVD. Skines i instaliras WinRar ako nemas i onda ides da napravis arhivu (.rar/.zip) i u opcijama arhiviranja podesis da ti ga podijeli u 2 dijela/parta. Ono ce ga podijeliti na 3GB - 3GB priblizno.
Snimis prvi part na usb #1, drugi part na usb #2. Copy/paste na laptop. Extractujes arhive. Skines Daemon Tools, Virtual Clone Drive, Magic Iso, odnosno bilo koji od navedenih i pokrenes .iso fajl koji si downloadovo.
Pokrene se instalacija i ostalo znas.
hvala puno... admini ako nije problem nagradite momka pomogao mi je
salalala je napisao/la:
Oko cega se vi ZAMARATE !!!

Majke ti spoji Comp I laptop LAN KABLOM I RIJESEN PROBLEM napravi mapu i prebaci Cjeli iso. ili sta vec na laptop i Rijesen problem :S

:P:P:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.