Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FB problem :(

132 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.09.2011. u 21:32

Imam problem fb mi radi normalno se i kad meni pišu na chat ja mogu procitati , Ali kad ja hocu nekome da pise njima to ne dolazi ili se dole ono prijavi da je doslo ali opet im nije dolo

Znali neko u cemu je problem ??

Ak moze neko pomoci

Unaprijed Hvala !

je napisao/la:
Drug vidiš li ti o čemu je ovdje uopšte riječ

@ Tema: vjerovatno je do njih, rade nešto. Sačekaj dan, dva, a možda će biti gotovo i u skorije vrijeme.
je napisao/la:
Pročitaj još jednom šta si napiso... pa se vrati na temu , pa opet pročitaj šta si napiso.

Resetiraj browser, garantujem.
farekiller je napisao/la:
Drug vidiš li ti o čemu je ovdje uopšte riječ

@ Tema: vjerovatno je do njih, rade nešto. Sačekaj dan, dva, a možda će biti gotovo i u skorije vrijeme.
A brate tako mi je vec 2 dana
Vjerovatno ti je slaba konekcija, pokušaj se odjavit pa prijavit ili tako nešto.

Probaj reinstall - irati već postojeći Internet Browser ili ga skroz promijeniti. Ako si koristi Google Chrome sada probaj Mozzilu Firefox.
Problem svih članova, do FB-a je.
LaquE je napisao/la:
Problem svih članova, do FB-a je.
Govoriš ono što nije tačno.

Evo npr. nije kod mene, a garantujem da nije tako ni kod večine korisnika na FB. Mnogi koji imaju acc na g.ba imaju i na FB. Tako da je to problem kod večine korisnika do sada bi osvanulo najmanje 5 sličnih tema sa tim problemom.
ma rade oni neshto, meni je sve ok , a mozda ti menjaju onaj izgleda fb-a ako vec nisu pa te zato zajebava.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.