eh evo ja sam novi ovdje na gamers.ba pa bih zelio da mi neko pomogne...zanima me dali neko ima server za wow sa WoW-1.12.0-enUS-patch... ako moze neko da mi da...
hvala unaprijed
hvala unaprijed
471 pregled · 16 odgovora · otvorena 07.01.2007. u 20:13

samo moras imati patch 1.8 da bi igrao... a nije los ima preko 10000 korisnika sam vidi :
| ali ja sam danas skino patch 1.2.0 enUS od 460 mb...koliko zauzima patch za terru i ako moze link odakle da skinem taj patch? |
skino sam i 2 i 3 al hocul moci igrati na terri ako inst oba? |

| da ne otvaram novu temu da vas pitam s kim je najbolje krenuti Tauren, Human...? i jos nesto...prije sam imao neki patch sto dodje sa cd-om gdje sam dobio user i pass pa se moglo igrati bez neta...tu me nisu napadale zivotinje dok ih ja ne napadnem a sad kad igram na netu napadaju me cim me vide...ili ne mogu staviti neki item a na tom sam mogao koji hocu samo mi je trebao lv... Znam da ce mi neki reci da sam glup i da vezze nemam al ja tek pocinjem igrati wow na netu tako da me briga sta ce mi ko reci... |
imas i ovaj http://outofdate.net/wow/news.php tu ima puno igraca samo moras imati patch 1.8 da bi igrao... a nije los ima preko 10000 korisnika sam vidi : |
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.