Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

gamers.ba public nema admina

241 pregled · 12 odgovora · otvorena 27.09.2011. u 17:36

na publicu nikad admina nema kad treba kad ja trazim admina vlex mi napravi neko skine sad imamo 3 citera na serveru jedan aim koristi dvojica wallhack Wolf aim i jos dvojica sad su izasli sa servera trazim samo da mi admina neko napravi da igram na miru nekad nakon 2 mjeseca ne igranja nemogu igrati da citer ne udze HVALA
Murise, server je bio hackovan , pa je Ado svima poskidao administratore.

Cekamo da Ado fix-a. 
Ne znam ima li potrebe za ovom temom al' eto. Ado bi trebalo da radi na tome ili neko s njim, uskoro bi trebali biti podijeljeni novi admini i neki stari vraćeni, btw. bila je tema prije nekoliko dana oko "hakovanja" servera, pa je bilo svega i dogovaraju se još 
šta ćeš ti kume igrati kad ne znaš igrati i kad si i ti sam čiter 

i medo idi traži posla nemoy igrat sa djecom igrica :D:DDD:D:D:D:D:D
to sve znam jarane al ja admina 20 mogu napraviti za 10 minuta a on 2 dana pravi nema ni 5 admina ccc:@
Pa bolje je da ugasi server dok ne napravi to što ima, nego da serveru pada ioanko loša reputacija.
bladehood je napisao/la:
to sve znam jarane al ja admina 20 mogu napraviti za 10 minuta a on 2 dana pravi nema ni 5 admina ccc:@
Prave čitav server, novi anti-hack sistem neki vjerovatno nova pravila ovo ono. Samo je glupost što nisu ugasili server dok se ne riješi sve to, jer se ovako čiterska djeca koja nisu otišla u školu radi GRAS-a iživljavaju na serveru -.-
dobro jutro kolumbo , jarane dobro imaju 2 lika na serveru ko vodi server !
KenYYY je napisao/la:
dobro jutro kolumbo , jarane dobro imaju 2 lika na serveru ko vodi server !
zato ga ti fala ku**u ne vodiš nit ćeš ga kad vodit. Jedino što si ti u stanju da vodiš jest' stado ovaca
Ma relax samo ,dobićemo admine i nema frke daj da mi vratimo server u normalu i da igramo fino kao ova zadnja 2 mjeseca 
Public Server treba da se sredi, jer su nastali problemi nakon što je neko banovao igrače. Siguran sam da Ado radi na serveru, da bude što bolji. Sami rank na gametracker.rs to pokazuje, jer iz dana u dan rank se poboljšava.

Nadam se da će se public uskoro vratiti na normalu 
Nemoj da bi ko sta protiv Ade reako odma ide ban sa slijedecim razlogom:"Psovanje Administraciji"  
Ado odlicno vodi server nemojte srati samo hocu se ado malo sabere i da mi ne brise admina kad vlex to ucini za mene ja kad izlazim sa gamers.ba kao administrator i idem na drugi server naravno kucam setinfo _pw "" a ne kao ostali udze na drugi server sa svojim pasom i onda udze lik sa njegovim adminom i sve banuje zato trazim admina da se igra na miru a to sto kazu da ja psujem i da banujem to se svakom desi da pogrijesi stavi esp menu na server poz :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.