Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[g.ba SAMP] Malo da se smijemo

199 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.09.2011. u 17:29

Evo vidih nesta novi mod ovo ono , pa reko ajd da vidim i taj novi mod , onaj uvod kakav je ja pomislio server boli glava. Pa evo pogledajte i sami kakav je ;) I ovo malo igraca sto ima debilcine !

http://www.youtube.com/watch?v=uZjVqWT0mho

Edit: Ne smarajte oko grafike ovo sam samo snimio da vide i oni koji ne igraju na g.ba samp serveru da ne ulaze dzaba gube vrijeme ;)
ahahahaha .....
Kriminal na serveru uveliko .... Najaci server pa ti pricaj ....
AJdE je napisao/la:
ahahahaha .....
Kriminal na serveru uveliko .... Najaci server pa ti pricaj ....
Da je dm server bio bi vaki (y) ali kako ja znam ovo je bio pokusaj nekog rp servera ?
RP- A PUCA SE KO NA CS CCC

Ja sam iskreno usao igrao ali vracam se na LosBalkan to je pravi server zao mi stvarno
Daj koji vam je lakat , pustite malo SAMP Server da proradi pa da se fixaju bugovi polako.Kladim se da ni jedan od vas nezna i nemože uraditi pa čak ni welcome screen na serveru , tako da vas molim da smirite doživljaje i prepustite to nadležnim.
Strpite se
Hahahaha ja sam glavna uloga, ucestvovao sam u killu sa autima i onog sam killno sto je imo minigun, hahahahahah!!!!
Haris je napisao/la:
Daj koji vam je lakat , pustite malo SAMP Server da proradi pa da se fixaju bugovi polako.Kladim se da ni jedan od vas nezna i nemože uraditi pa čak ni welcome screen na serveru , tako da vas molim da smirite doživljaje i prepustite to nadležnim.
Strpite se
Welcome screen ?
Cube1337 je napisao/la:
RP- A PUCA SE KO NA CS CCC

Ja sam iskreno usao igrao ali vracam se na LosBalkan to je pravi server zao mi stvarno
Los Balkan je toliko jadan da ne mozete da kupit vise od 100 slotova -.- . CroHerzegovina majka svih servera ♥
Aldin je napisao/la:
Los Balkan je toliko jadan da ne mozete da kupit vise od 100 slotova -.- . CroHerzegovina majka svih servera ♥
kakav je god admini su zakon i nema debila
Cube1337 je napisao/la:
kakav je god admini su zakon i nema debila
Na lb Admini sve djeca po 12 , 13god . Moj mali rodjak od 12god je tamo Admin -.- ali zato na CH moj jaran igra 2god i tek su ga testali za gamemastera .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.