Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zabrana pisanja vijesti '

290 pregleda · 12 odgovora · otvorena 26.09.2011. u 16:22

Pozz , dobio sam zabranu pisanja vijesti prije par dana .

Jel to možete skinuti ?
Onda vise posla za admina jer bi moro stalno provjeravati jel cp ili ne, a ptice na grani znaju da je to zabranjeno.
Mislim da se to nemoze skinuti.
Btw. Trebao si Nerminu ili Vladi (Vlexu) poslati pm a ne dizati temu
I meni je ovako bilo prije 2 mjeseca , Nermin mi je uklonio^^
Vijest koja ti je odbijena je "Irholio retired", sreća pa se ovo nije desilo na forumu.

Dakle, nema skidanja zabrane pisanja vijesti. Megamix je zadužen za vijesti (mijenjam ga ovih par dana), i samo ti on može skinuti ovo.

Zaboravite stvari (citaj razna skidanja kazni) na lijepe oci. Sve po zasluzi.

Samo da se zna, zabranu skidanja vijesti mogu skidati globali. Ne morate za svaku sitnicu Nermina ili Vlexa pitati. Dosta toga i mi možemo provjeriti/uraditi.

samo bi bilo super kad bi se clan administracije koji je poslao covjeku ovakvu poruku malo uozbiljio kad je vec na toj pozicij nemora pisati ovakve gluposti mogla se ova poruka prikladnije napisati
Hvala
WonderBoy je napisao/la:

samo bi bilo super kad bi se clan administracije koji je poslao covjeku ovakvu poruku malo uozbiljio kad je vec na toj pozicij nemora pisati ovakve gluposti mogla se ova poruka prikladnije napisati
Hvala
u potpunosti se slazem sa ovim
WonderBoy je napisao/la:

Hvala
To je automatska poruka. Nema opcije za razlog.
WonderBoy je napisao/la:

Hvala
promenicemo tako je ostalo od predhodnih admina
Piši kako treba vijesti i neće biti problema (znam iz ličnog iskustva). Nemoj pomišljati da šalješ neke gluposti (čitaj spam) ili da c/p vijesti s "naših" portala jer je i više nego uočljivo. Bilo bi lijepo kada bi nam naveo kakve si vijesti slao, pa bi tako vjerovatno i dobio željeni odgovor.
vLexinho je napisao/la:
promenicemo tako je ostalo od predhodnih admina
Vlado medeni edituj to
to ti je kad pises gluposti pa te tovar pokara xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.