Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Administrator Lock

216 pregleda · 5 odgovora · otvorena 25.09.2011. u 18:40

Danas Sam isao Prijatelju da dignem Sistem,i Nisam Uspio,Jer imaM jedan problem, a to je kada Pokrenem Instalaciju Windows izbaci mi nesh kako da trebam zatraziti dozvolu od Administratora Racunala i nije samo to npr ono Pokuso Sam system restore i isto znaci na svemu,Sve ugl na kompu trazi dozvolu od,kak mogu to rijesit i da trazi mu neki Pass Koji on uopste nije Postavljao,Ae molim vas Pomozite mi,kako Znate Hvala Vam unaprijedd :)
Ako sam dobro razumio tebi trazi Administrator password...

Pa sad me zanima odakle si pokusao dizati sistem ..iz destkopa ili?Ajde javi pa da vidimo dalje..
Postavi u biosu da računar prvo očitava dvd rom, tj da bootuje cd prilikom blackscreena (paljenja računara) i neće ti trebati nikakva permisija samo pritisni neku tipku kada ti bude pisalo

Check to boot cd ...

Post dobio aplauz od pN

Mirko_Bosanac je napisao/la:
Ako sam dobro razumio tebi trazi Administrator password...

Pa sad me zanima odakle si pokusao dizati sistem ..iz destkopa ili?Ajde javi pa da vidimo dalje..
Iz Destkopa ,i trazi dozvolu i samo prekine To jest izade iz onog Setupa,a boot nece Nesto, ugl sve znam oko tog dizanja al ovo mi 1 put da mi nesh trazi neke dozvole..
Da Nemas Malo Viska Velikih SloVa u ReCenicI ??

@Topic Sistem uvijek dizi kad se komp tek pali
Ako nece da ti boota sa cd-a moras u biosu to promjeniti.
Cim se pc pali pritisci f2 ili Del tipku te 2 su vecinom i onda bi ti trebala doc ovakva slika:

Tako nesto ti samo moras otic na boot i staviti cd rom drive na prvo mjesto ili dvd ako nemas cd rom.
I onda ides exit i save changes.
Tada ce ti se restart PC i trebal bi ti bootat cd gl

Post dobio aplauz od pN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.