Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mobilni internet

129 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.09.2011. u 10:28

Izvinjavam se ako sam fulio pdf..

Do prekjucer sam imao SE K530i na kojem je internet radio bez problema, onda sam kupio LG-P350 i poslao sam za internet BHTelecomu, oni su mi ono odgovorili na kraju iskljuci i ukljuci mobilni telefon, to sam uradio ali opet ne mogu da se konektujem na internet

plzz help
I meni se to desavalo na s 5230,Otisao sam u neki mobile centar u Zenici i promjenuli mi softver,sad radi sve kako treba.
Preporucio bih ti da odes u neki mobil centar i kazes da ti zamjene softver koji kosta 10 KM!
pa imas na talefonu opcije mozda ti je iskljucen nadji i ukljuci
Probaj opet se prijaviti(znaci odjavis se prvo i opet posaljes poruku za praijavu) ako ne radi onda moras nastimati internet opcije na telefonu ako je i tu sve ok nazovi inf centar Bh Telecoma,ako oni ne znaju nosi na servis :D
Drug ja sam davno na nekom k300 poslao zahtijev taj za internet i tad mi nije radilo nikad . I poslije kupim n73 nisam nista slao radio internet, imo sam iPhone radio internet na njemu nisam nista slao , sad imam n95 8gb normala u skl udjem na fb a opet nisam slao nikakve poruke . Sad ne znam do telefona ti je to :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.