Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

lg cookie style t310i [vase misljenje]

121 pregled · 8 odgovora · otvorena 23.09.2011. u 18:29

Pozdrav,
Rođak mi odlučio da kupi navedeni mob. pogledao je spcifikacije i kaze da je ok :D
Ja nisam imao taj mob. pa ne znam koliko se isplati uzeti i koliko moze trajati :D
Većina se zali na display pa da cujem vase misljenje o ovom mobu :D

Uploaded with ImageShack.us

da li vredi kupovati i za koliko novaca se moze kupiti :D
GPRS Da
EDGE Da
3G/UMTS Ne
E-mail Da
Organizator Da
Baterija
Li-Ion 900 mAh
Vrijeme na
čekanju (h)
razgovora (h) do 296 h / do 4h
Bluetooth Da
Display
(rezolucija / broj boja) 2.8 inčni TFT 256K displej
Kamera (rezolucija) Da
2 MP, maksimalne rezolucije 1600x1200 piksela
MP3 Da
FM radio Da
Video Da
Memorija 20MB interno
Pa,ti vidi
Ja sam korisnik cookie-a ali ne tog nego običnog. I mogu ti reći da je živa glupost. Prvo mobitel nema blic a kamera uberlow. Drugo nije ništa ni sa nekim fajolovima dobar, ali eto ako ti se sviđa kupi.
Ja sam taj kupio u m:telu za 50 km.
Predobrog izgleda. Dobro leži u ruci. Ima dobrih aplikacija. Wi-Fi. Brz je. Kamera prosječna. Zvuk dobar. I tako da znaš...

Baterija drži po 5 dana.
Moj komšija kupio prekučer u pošti.

Negdje oko 100 KM je bio.

Ne znam sad da li ti voliš ovakve mobitele ali ja ovo ne volim.

Meni ne leži baš u ruci i meni je nekako dječiji.

Više volim neki obični simple mobitel nego ovo. Ima dosta aplikacija i sve al se meni ne sviđa. Mobitel nije skup i vrijedi dat pare za njega, al meni se ne sviđa, a sad ti imaš svoje mišljenje možda se tebi/rođaku sviđa.
Evo ja imam mob. 2. sedmice i 2 puta ga punio

Zakljucujes da baterija traje jako dugo

Mobitel po meni dobar ima Wi-Fi kamera pa et porsjecna i ono sasvim zadovoljavajuca.
Displej sasvim ok reaguje na dodir stari cookie nije govnetu valjo pritisnes ga skoro se ekran zacrni od pritiska i prepozna dodir

Ako ga kupujes u BH Telecomu dobit ces ono napdopunis 5 KM imas 50 besplatnih poruka ako nadopunis 10 KM onda imas 50 besplatnih minuta i 50 besplatnih poruka (al naravno to je na broju koji dobijes sa mobitelom )
Cijena u BH Telecomu 109 KM ima i jeftinije al et BHT je BHT jel tako

Zakljucak:

Prosjecan svakodnevni telefon niti specijalan niti bezveze sasvim umjeren. I zato mi se svidja

Sretno u odabiru
Ja imam taj mobitel i brate nijednom nije zakazao.To oko displey-a pao je na zemlju vise puta i nije mu nista :D.
Vecina raje kazu da je extra mobitel da im se nesvidja onaj cookijev klasicni "pravougaoni" oblik (ko cigla ^^),ovo cista elegancija.
Kamera zaista nije neke kvalitete (2.0),mislim slike i klipovi su solidni,meni je taman onoliko koliko mi treba :P.
Zvucnik nije toliko glasan (kao kod nekih mobitela),ali cujes muziku dovoljno glasno i jasno kada ti je u jakni,djepu,ruksaku itd.
Ko hoce taj mobitel samo neka odmah kupi micro sd karticu zato sto moze stati otprilike oko 5 pjesama na inter memory.
Kod mene je sivi oklop,odlicno sluzi,"pruza" meni sve ono sto jedan mobitel bi trebao da mi "pruza" :D.
Moja topla preporuka da kupiš.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.