Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cs flash problem

110 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.09.2011. u 17:15

Pozdrav !

Imam problem. Naime, kada mi padne flash iza ledja ili kada ga ja bacim i okrenem mu ledja, mene flasha cijelog na 3-4 sek., tj. umjesto da me zahvati polu-flash, mene mega-flash! 

Znaci, da li mozda neko zna - kako da popravim taj bug/problem ?
Probaj smanjiti brightness.
Nije to bug probaj uraditi ovo gore mada ne vjerujem da ce pomoci fles ko fles :S

Post dobio aplauz od miire

I meni isti problem.,ne valja mi monitor pa sam do daske pojaco brightnes i gamna.,i takodjer na grafickoj i kada mi fles iza ledja padne flesovan sam 1-2 sec...a ispred mene kada padne flesovan sam isto tako 1-2 sec duze nego je normalno.

znaci smanji gamna i brightnes
iMZ je napisao/la:
Probaj smanjiti brightness.
prob'o, nije do toga 
Koji ti je monitor ako je AOC slucajno to ti je do monitora probaj na grafickoj vidjeti podesavanja svjetlosti.To ce ti svi reci ili mijenjaj monitor.
Prvo put da čujem da se nešto ovakvo dešava. I meni se desi na jednom meču kako god fleš mi traje po "minut", a na nekim mečeviam veoma kratko. Ne znam obajsniti zašto se to dešava ali i meni se znalo desiti. 
simba je napisao/la:
Prvo put da čujem da se nešto ovakvo dešava. I meni se desi na jednom meču kako god fleš mi traje po "minut", a na nekim mečeviam veoma kratko. Ne znam obajsniti zašto se to dešava ali i meni se znalo desiti. 
ma do monitora 100%
to mi je otkad imam ovaj racunar, al ubija me, znaci ne mozes izbjec nikakav fles :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.