Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[CSGO]Counter-Strike Global Offensive

245 pregleda · 16 odgovora · otvorena 23.09.2011. u 13:35

Svi znamo da ima vise verzija CS-eva,kao sto su 1.6,Source,1.8,i ima mnogo patcheva od tih igara.
Ali sada dolazi jedan CS kojem necete moci odoljeti.
Zove se:CS:GO[Counter-Strike:Global Offensive)
Grafika ce biti najbolja do dosadasnjih serijala CS-ova.
Ali malo je to reci rijecima,pa evo trailera.

http://www.youtube.com/watch?v=grI1CzRMm4E
Bilo milion tema 

Ako igra bude kao na trailerima, klipovima neću je igrati 100%. Zašto? Zato jer previše liči na CoD 

CS 1.6 ♥
RainOverMe je napisao/la:
Bilo milion tema :)

Ako igra bude kao na trailerima, klipovima neću je igrati 100%. Zašto? Zato jer previše liči na CoD :)

CS 1.6 ♥
Znam brate to sam i ja reko,procitaj moj komentar dole na videu,ali je**** svi od mojih prijatelja su rekli da ce igrat.
Nemogu ja bit izostanak na CS 1.6 kojem je grafika kao iz pticje perspektive :P
I da zaboravio sam vam rec,izlazi tek 2012 godine.
Ova nova molotov granata extra,nadam se da će GO imat dobar AC protiv chitera i ujedno da će se moć igrat online preko krekovane verzije
a sta su muslimani krivi, pa da na glavnim mapama budu dzamije ? eto sto ni na jednoj nema crkve ?

♥ 1.6 4ever
Ako bude krekovana verzija MP skinuću da vidim, mada mi previše liči na CoD, grafika mape nije loša i to sve, ali modeli ruku i oružja su bezveze. Jedino mi se sviđa taj molotov, set fire na pola mape i kaže prođi hahahaha 
Po meni je bolji Cs 1.6, Ovo mi se nekako ne svidja  mix izmedju Source i COD :S
prva tema/post pa odma lupas stvari koje su bile po ko za koji put.

Sto se tice CS:GO mislim da ce da bude ono na prvi pogled jako fina igra a na drugi pogled mnogo no skill igra i vjerovatno ogromno razocarenje. Kada se gleda CS 1,6 i CSS imamo ogromnu razliku u skillu u CSS metci nekako idu ravno ali su prejaki modeli ljudi i oruzja pa je to sve nekako podjedanko ali opet skill nije ni priblizan kao u 1,6 u kome trebas bas da naucis da pucas sa odredjenim oruzjima dok je u CSS sve isto ne bitno jel puco iz dgl ili iz ak47 a smatram da se i u CS:GO biti isto kao u CSS NO SKILL Game.
StrikerHAVEN je napisao/la:
Ali CS 1.8 HAHAHAHAAHAHAHHAHAAHHAHA
Pa glupsone rekao sam za patcheve procitaj bolje "CS 1.8,i drugih patcheva" neznam kako sam tacno napiso :S

Post dobio šamar od skile

N3oN_ je napisao/la:
Pa glupsone rekao sam za patcheve procitaj bolje "CS 1.8,i drugih patcheva" neznam kako sam tacno napiso :S
Pa glupane CS 1.8 ne postoji, 1.6 je zadnja verzija CS`a na HL engine  :D imas posle toga na HL2 engine Source i Pro Mod (beta); a prije 1.6 imas 1.5, 1.4, 1.3, 1.1, 1.0 i imas CS: Condition Zero i postojalo je jos beta testiranje CS: Online. Eto nabrojo sam ti sve verzije :D

Post dobio šamar od skile

fans7e je napisao/la:
a sta su muslimani krivi, pa da na glavnim mapama budu dzamije ? eto sto ni na jednoj nema crkve ?

♥ 1.6 4ever
Na svakoj igrici su dzamije, zato jer teroristi napadaju amerikance i vracaju im na sve moguce nacine.
Molim vas da ne pricate gluposti u vezi dzamija i toga.Mozda su dzamije stavili jer se radnja dogadja na bliskom istoku ili tako nesto.A ne vjerujem da ce ovo biti popularna igrica iz razloga sto sve vise lici na CoD

Post dobio aplauz od miire

fans7e je napisao/la:

♥ 1.6 4ever
Qme, idi se polij kiselom .... Kakve veze ima dzamija i igrica ?

Mapa se zove De_dust .. znaci dust ili ti ga prasina je kljucno a svi znamo da prasine (pustinsjkog pijeska) ima u Arabiji, i dje si ti vidio crkvu ukopanu u pijesak ??
Da što je unreal rekao igrica liči na CoD. Zato 1.6 za života < 3333333 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.