Pozdrav ljudi , ovako imam veliku dilemu...Citao sam mnogo po web-u o ovoj stvari koju cu vam sada napisati.Znači imam 2 compa , jedan je moj dok je jedan od roditelja...Ko i uvjek meni uvalili neku kantu od compa... 3.0 Procesor Single Core 1 G Rama i neku graficku 128 ... Normala ja sam zamjeno graficke kartice ubacio njima tamo 128cu a sebi mazno NVIDA GT 240 ....Sad iskreno i neznam koliko je ona dobra... (Naravno uvjek ima bolja )... I sad hocu da ucinim sljedecu stvar...Zdramio sam i 4 G RAM-a i sve to al me sad procesor fura malo.... 3.0 Single. što je jako lose sa obzirom da sada zelim da igram nba 2k12 , PES i jos drugih igrica.... Treba mi Duall Core.... A Roditelji imaju taj comp koji im je za firmu striktno znaci, cuvaju neke bitne podatke i tako to ...Naravno njima ne treba tolika masina :
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93 GHz 2.93 GHz
Pa sad zelim da zamjenim procesore , da uzmem sebi ovaj a njima dam onaj od 3.0 ...Pa me sada brine ako izvadim procesor hoce li im se izbrisat podatci i dal'' ce past sistem...Nijedno od ovo 2 nebi smjelo da se desi inace Ja Najeba
Molim vas da ne bubate ako neznate
Veliki Pozzz !
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93 GHz 2.93 GHz
Pa sad zelim da zamjenim procesore , da uzmem sebi ovaj a njima dam onaj od 3.0 ...Pa me sada brine ako izvadim procesor hoce li im se izbrisat podatci i dal'' ce past sistem...Nijedno od ovo 2 nebi smjelo da se desi inace Ja Najeba
Molim vas da ne bubate ako neznate
Veliki Pozzz !
Sa kucistem