- Pozdrav !
- Imam jedan veliki problem. Naime, pri svakom restartu računara na centralnoj (dugmetu onom) sistem se obori.
- Znači dobijem ovu poruku:
[I]Windows could not start because the following file is missing or corrupt : WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM
You can attempt to repair this file by starting Windows Setup.
Select 'r' at the first screen to start repair.[/I]
- Našao sam na internetu, tj. na microsoft-ovoj stranici rješenje, u kojem kaže da stavim boot-abilni cd i da onda preko console ukucam nekih 1337 stvari to ne dolazi u obzir.
- Zanima me da li je nešto poremećeno u sistemu ili 'pak nešto drugo..
- Nadam se da će ovo biti tema u kojoj ću dobiti odgovor, jer većinom kad sam otvarao teme nisam dobio rješenje.
[U]
~ Hvala unaprijed.[/U]
- Nadam se da će ovo biti tema u kojoj
- Imam jedan veliki problem. Naime, pri svakom restartu računara na centralnoj (dugmetu onom) sistem se obori.
- Znači dobijem ovu poruku:
[I]Windows could not start because the following file is missing or corrupt : WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM
You can attempt to repair this file by starting Windows Setup.
Select 'r' at the first screen to start repair.[/I]
- Našao sam na internetu, tj. na microsoft-ovoj stranici rješenje, u kojem kaže da stavim boot-abilni cd i da onda preko console ukucam nekih 1337 stvari to ne dolazi u obzir.
- Zanima me da li je nešto poremećeno u sistemu ili 'pak nešto drugo..
- Nadam se da će ovo biti tema u kojoj ću dobiti odgovor, jer većinom kad sam otvarao teme nisam dobio rješenje.
[U]
~ Hvala unaprijed.[/U]
- Nadam se da će ovo biti tema u kojoj