Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pomoc oko instalacije

93 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.09.2011. u 14:24

Pozdrav kupio sam Assasin Creed Bro i dobio sam na 2 DVD-a, to sam sve kopiro u folder na desktopu,evo kako izgleda
i kad otvorim jedan od ovih zip u njima se nalazi po jedan .iso file,e sad me zanima kako da dodjem do setup.exe tj da instaliram igru,i brinu me ovi bijeli fajlovi kako njih otvoriti ili to samo dodje na svoje ?
kad udjes u folder pokusaj mount image to nekad upali
prvo napravi novi folder na destopu i otvoris taj prvi rar, ides extrack to new folder i tu ces dobiti 1 rar koji ces opet tako extracktovati i dobiti instalaciju ili ces odma dobiti instalaciju.
Drug, to su ti sve partovi, oni svi dok su u jednom folderu rarovani su zajedno, u isti taj folder gdje su ti svi tako rarovani otpakuj prvi, otvori ga u nekom programu koji podrzava .iso npr. MagicIso Power ISO i td.

gudlak
Skini 7 Zip program i sa njim ces moci ocitat i te bijele fajlove. Onda ih sve zaokruzi i ekstraktuj gdje zelis trebao bi dobit iso fail koji ces pokrenut preko Daemon Tools-a il nekog slicnog programa :D
Vidi, prekopiraj to sve u jedan folder, unrar prvi part i u njemu ti je najvjerovatnije instalacija, odnosno .exe ili .bat pokretač instalacije, pokreneš to i ostali se sami extraktuju direktno dok se instalira, barem je meni tako bilo...
Otvoris prvi .rar fajl sa WinRAR-om i extractujes negdje. Dobiti ces .iso fajl, taj fajl mountojes preko daemon tools lite i instalacija ce ti se pokrenuti :)
Winrar , Deamon Tools :)
Iz jednog random .rar-a unraraj u jedan folder i tu će ti biti sve,i setup.exe kojeg posle pokreneš.
Napravio hvala
MIREEEE je napisao/la:
Napravio hvala
ubuduce samo ukucas na yt " how to instal ----- i SKIDROW il koji vec riper" et .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.