Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hitno program.

224 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.09.2011. u 00:17

Ovako trebam hitno neki program za upload videa.

Fazon je sljedeci,

Snimio ja nesto preko frapsa nije bitno, i sad hocu upload na neku stranicu medjutim jel moze ikako da taj korisnik umjesto da dowloaduje pa pregleda, jel moze odma direktno da pogleda bez dowload-a.

Bio bih zahvalan da mi neko dadne link na pm il na temi bio bih zahvalan. Veoma hitno mi treba.

Pozdrav
teamviewer nek ti udje u komp pregleda i mirna bosna 

Sta oces niti moras upload-ovati niti on downland-ovati 

eto rekli su ti yt :/
Sumnjam,to je video,jedino na yt,pa da skine preko youtubedownload-era.
aMeR_1 je napisao/la:
teamviewer nek ti udje u komp pregleda i mirna bosna :)

Sta oces niti moras upload-ovati niti on downland-ovati ???

eto rekli su ti yt :/
De oct jesi' normalan ?

Svaka cast,

btw : Nije bas bitna kvaliteta, samo da se fino uploaduje i pregleda "Online" bez da se mora skidat.

@ovaj iznad post

Pokusao yt bogte mazo svakih 30min bude 1% vise :S
Cuj ovog teamviever pa prvo sto laga ko karna a drugo moras imat predobru konekciju da ne laga . Drugo ortkak mozes samo youtube i to je to.
miirz4 je napisao/la:
Pa j**o ga tito jel samo na yt moze ? :*
Uslikati par sličica,ili da snimiš svoj desk. tj video samo par djelova,pa da to uploadaš?
miirz4 je napisao/la:
Pa j**o ga tito jel samo na yt moze ? :*
Ako sam dobro skontao, snimio si Frapsom i uploadas na YT. Jel ti shvatas koliko je velik video file koji se snimi frapsom a ne convertuje u neki dr. format sa VirtualDub-om ili Sony Vegasom ?? Nekoliko GB, ovisno od duzine trajanja, pa skontaj zasto se sporo uploada ..
OverAndOut je napisao/la:
Uslikati par sličica,ili da snimiš svoj desk. tj video samo par djelova,pa da to uploadaš?
qme haj misli malo, cuj snimi desk, pa bogte mazo kako cu upload onda ?

Da se nemora skidat ? :S

btw : Duzina je mozda jedno 10 sec i to je to. Haj ko nadje nagrada 15 bodova :D

@Fritzy

Tek sad vidio taj post tvoj.

Kako cu ja znat 1 put ovako upload, stalno sam prije preko xf a sad preko frapsa i ev kajem se sto nisam preko xf  :S

haj pokusat cu nesto
miirz4 je napisao/la:
qme haj misli malo, cuj snimi desk, pa bogte mazo kako cu upload onda ?

Da se nemora skidat ? :S

btw : Duzina je mozda jedno 10 sec i to je to. Haj ko nadje nagrada 15 bodova 

@Fritzy

Tek sad vidio taj post tvoj.

Kako cu ja znat 1 put ovako upload, stalno sam prije preko xf a sad preko frapsa i ev kajem se sto nisam preko xf :S

haj pokusat cu nesto
Pretvori u .rar-iraj,skratit će ti par MB,a možda da i konvertiraš u drugi format također,onda upload na megashare,2share itd i eto ga,skine cijeli filmić?

A snimanje deska...Pustiš u wmp-u taj svoj video,onda snimaš s aplikacijom zvanom (CamStudio) ili drugom, te ne staviš u full size wmp,nego smanjiš al ida se idalje vidi video,i samo taj dio snimaš i dobiješ video upola manji,a i pitati će te kolika kvaliteta da bude.Točka 
OverAndOut je napisao/la:
Pretvori u .rar-iraj,skratit će ti par MB,a možda da i konvertiraš u drugi format također,onda upload na megashare,2share itd i eto ga,skine cijeli filmić?

A snimanje deska...Pustiš u wmp-u taj svoj video,onda snimaš s aplikacijom zvanom (CamStudio) ili drugom, te ne staviš u full size wmp,nego smanjiš al ida se idalje vidi video,i samo taj dio snimaš i dobiješ video upola manji,a i pitati će te kolika kvaliteta da bude.Točka :D
Rekoh bez skidanja qme. Da "online" j**t pogleda bez skidanja :S
miirz4 je napisao/la:
Rekoh bez skidanja qme. Da "online" j**t pogleda bez skidanja :S
Editova sa,jbn je način ali je koristan,radio sam sebi,ali nema drugog nego,youtube,metacafe i dr.
miirz4 je napisao/la:
Rekoh bez skidanja qme. Da "online" j**t pogleda bez skidanja :S
Ubacis video u Sony Vegas , renderujes na minimalnu kvalitetu , i video ti nece biti veci od 4-5 MB , i onda upload na yt i to je to 
Pa odeš bolan typnic.com i uplodaš video daš im link oni pogledaju i to je to.
Jesi li konvertov'o video nakon što si video snimio u Frapsu? Fazon je sljedeći: Fraps ne radi nikakav render nego snima raw image, znači snimak 30 sekundi zauzima 3 GB. Ako nisi uradio to, jednostavno otvori taj snimak kao novi projekt u Windows Movie Makeru, i spasi kao novi .avi file. Tako će zauzimati vrlo malo prostora, uploadaš na YouTube u roku odma' i gleda ko stigne 
Eto nadam se da sam pomog'o

Edit: Mislim da nemaš nikakav program za upload videa, upload ti zavisi od konekcije, tj. brzine interneta (Download i upload, u tvom slučaju upload). A brzina uploada zavisi od večiline filea koji uploadaš. Stoga smanji ovako kako sam ti objasnio ako već nisi, i biće bolje i brže a video neće izgubiti puno na kvaliteti 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.