Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Serveri mijenjaju CS GUI

293 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.09.2011. u 01:28

Pozdrav :)
Ovako, imam problem. Naime, neki serveri na CS 1.6 znaju mi trajno promijeniti GUI(pozadinska slika, pjesma...).
Nemam steam i igram na public serverima. Do danas mi to nije predstavljalo neki preveliki problem, ali dignuo mi je tlak jedan server koji mi je stavio da kad god kliknem na "Find servers" ili cak i "Quit", automatski mi se ucitava taj server.

Pokusao sam deinstalirati igru dvaput, nije uspjelo, onda sam je instalirao u drugi folder i tek onda se vratilo u normalu. Sad me zanima, postoji li nacina na koji da sprijecim da se to dogada ubuduce?
Hvala :)
Kad unistaliras igru, vrati se u Program files>Valve vidjet ces da su ostali neki fajlovi, i to izbrises

Napravi backup, cstrike>resourse i gfx to su ti folderi
To ti je kad igras na MDB serverima koji su nabildani pluginima koji ti stete i to je glupo . -.-
Idi u cstrike/resources i nadji fajl gamemenu.res i otvori ga preko notepada

Obrisi sve sto je u njemu i tu paste ovo:

"GameMenu"
{
"1"
{
"label" "Nastavi Igru"
"command" "ResumeGame"
"OnlyInGame" "1"
}
"2"
{
"label" "iskonektuj"
"command" "isconnect"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"4"
{
"label" "Lista Igraca"
"command" "OpenPlayerListDialog"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"8"
{
"label" ""
"command" ""
"OnlyInGame" "1"
}
"9"
{
"label" "Novi LAN Server"
"command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog"
}
"10"
{
"label" "Online Serveri"
"command" "OpenServerBrowser"
}
"11"
{
"label" "Opcije"
"command" "OpenOptionsDialog"
}
"12"
{
"label" "Izadji"
"command" "Quit"
}
}

Zatim se vrati u cstrike folder, klikni desni klik na folder Resources, oznaci "Read only" ->Apply->OK

Uzivaj

Post dobio aplauz od IceWolf

Nemoj pricat nesto sto ne znas, oni ti nikako ne mogu promjeniti GUI ni muziku kad se ucitava niti ista tome slicno, mogu samo gamemenu da promjene.. a evo i rjesenja

Otvorite u text editor fajl cstrike/resource/gamemenu.res, obrisite sve u njemu i samo paste ovo:
Code:

"GameMenu"
{
"1"
{
"label" "Nastavi Igru"
"command" "ResumeGame"
"OnlyInGame" "1"
}
"2"
{
"label" "iskonektuj"
"command" "isconnect"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"4"
{
"label" "Lista Igraca"
"command" "OpenPlayerListDialog"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"8"
{
"label" ""
"command" ""
"OnlyInGame" "1"
}
"9"
{
"label" "Novi LAN Server"
"command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog"
}
"10"
{
"label" "Online Serveri"
"command" "OpenServerBrowser"
}
"11"
{
"label" "Opcije"
"command" "OpenOptionsDialog"
}
"12"
{
"label" "Izadji"
"command" "Quit"
}
}

Zatim snimite taj fajl i desni klik i stavite ga da bude Read Only da se to ne ponovi
Server ne može promjeniti GUi, samo ti izmjenja GameMenu. Gore su ti momci objasnili kako da to popraviš
E super hvala vam puno, napravit cu backup sad za svaki slucaj, i kopirati si ovo u notepad da imam za upotrijebit ako se ubuduce dogodi ista slicno :)

E i da, obrisao sam cijeli Counter Strike 1.6 folder nakon deinstalacije pa mi je svejedno ostajalo dok nisam inst u drugi..
I ovo sto je 53m1r napisao mi nije jasno, stavio mi je pjesmu od Fort Minora kad udjem u igricu umjesto moje (RATM :D) i kad god sam stisnuo na find servers ili na quit da izadjem iz igrice on je htio opet uci u taj server...

Hvala jos jednom :))
Maribanana je napisao/la:
E super hvala vam puno, napravit cu backup sad za svaki slucaj, i kopirati si ovo u notepad da imam za upotrijebit ako se ubuduce dogodi ista slicno

E i da, obrisao sam cijeli Counter Strike 1.6 folder nakon deinstalacije pa mi je svejedno ostajalo dok nisam inst u drugi..
I ovo sto je 53m1r napisao mi nije jasno, stavio mi je pjesmu od Fort Minora kad udjem u igricu umjesto moje (RATM ) i kad god sam stisnuo na find servers ili na quit da izadjem iz igrice on je htio opet uci u taj server...

Hvala jos jednom )
Daj mi ip tog servera. Ukoliko je od kgb hostinga da proslijedim da im suspenduju server jer je to zabranjeno raditi.
A sori neznam vise koji je jer sam deinstalirao igru pa mi nije ostalo nis...
je napisao/la:
Daj mi ip tog servera. Ukoliko je od kgb hostinga da proslijedim da im suspenduju server jer je to zabranjeno raditi.
nije kgb hosting.. cs milf je hosting ja sam vec prijavio kgb nemoze nista :S

GL ;)
xaxa je napisao/la:
nije kgb hosting.. cs milf je hosting ja sam vec prijavio kgb nemoze nista :S

GL ;)
Posalji mail turshiji,i ip od tog servera. Dodavanje servera u gamemenu "IZNAD" vec postojecih meni-a je dozvoljena,a svako editovanje i mijenjanje klasicnog meni-a igracima je zabranjeno,te ce ga suspendovat. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.