Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Laptop punjac problem

132 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.09.2011. u 22:05

Eh ovako imam problem sa laptopom.. Naime pucnjac nekad radi odlicno nekad nikako mozel mi neko rec do cega je. Hvala
Sleepyxx je napisao/la:
Do Punjaca ;D
Jel moguce popravit i koliko bi me izaslo ? A ova 2 ostala fail trolla sagni te se
reoN1 je napisao/la:
Do Mikrovalne
HAHA! P

@topic to ti gubi signal na punjacu negdje ili ti je do onog utora na laptopu...
menadzer je napisao/la:
Jel moguce popravit i koliko bi me izaslo ? A ova 2 ostala fail trolla sagni te se
Da... KOsta ce te 20km 

Admin Aplauz pomogao sam Momku 
Do osmara ti je
moguce da ti negdje zica prekida na punjacu,pa ti prekida.

Post dobio šamar od 100kaa

Provjeri sve dobro kablove jeli negdje ima negdje da nije spojeno i kada ti ukljucis punjac on spoji zice na tom mjestu i kad drugi put ukljucis , promjeni se polozaj i odmaknu se zice.Pregledaj sve dobro.
sTr je napisao/la:
Do osmara ti je
moguce da ti negdje zica prekida na punjacu,pa ti prekida.
Da Do zice je prekida  da sam blize popravio bi mu al kod nas u bilo kom servisu nece ni da otvore nesto bez 20km 
Sleepyxx je napisao/la:
Da Do zice je prekida  da sam blize popravio bi mu al kod nas u bilo kom servisu nece ni da otvore nesto bez 20km 
Dobro je to, prijatelju mi neki dan za ovakav problem tražili 250 KM u fazonu da je "pukla matična" , mi kasnije zamjenili utor za štekanje punjača i sve radi.

Punjač univerzalni košta oko 40 KM, ako ne možeš popraviti i ako je do punjača traži Fortron-ov punjač univerzalni ili kupi original.
Na upit koliko koštaju teško ću ti odgovoriti, pokušaj naći na google-u.

Sad, jel' do punjača ili utora moraš sam provjeriti.
eX je napisao/la:
Dobro je to, prijatelju mi neki dan za ovakav problem tražili 250 KM u fazonu da je "pukla matična" , mi kasnije zamjenili utor za štekanje punjača i sve radi.

Punjač univerzalni košta oko 40 KM, ako ne možeš popraviti i ako je do punjača traži Fortron-ov punjač univerzalni ili kupi original.
Na upit koliko koštaju teško ću ti odgovoriti, pokušaj naći na google-u.

Sad, jel' do punjača ili utora moraš sam provjeriti.
meni se desilo na starom laptopu da je tako prekidalo bilo je do zice i kod njega je vjerovatno al neka provjeri zakljucaj temu 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.