Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Haxball podforum

508 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.09.2011. u 16:43

Zbog sve više zastupljenosti ove igre u redovima bosanskohercegovačke mladeži, odlučih otvoriti anketu u kojoj ćemo glasati za haxball podforum. Rezultati idu glavnim na razmatranje, pa će oni odlučiti. A ovo je čisto radi nas.

Uz svaki glas molim obrazloženje.
Da !

Kada unreal tournament ima podforum, u kojem se jednom godišnje digne tema, i napište post zašto HaxBall ne može imati svoj podforum? Mogao bi se fino sredit da se dižu mixevi, organizuje dosta liga i slično.

Ako treba nešto oko podforuma tu sam

@synL Naravno da se ne bi davali nekim "pocetnicima". Nego onaj ko ima volje, želje, vremena da organizuje HaxBall Lige.
Ne.

Zasto ? Igrica je prejednostavna i ne vidim svrhu da se teme dizu vezane za nju osim kad je nekome dosadno pa da zove raju.
Kome bi se moderatori dali?Nekome ko pobjedi jednom dvaput,pa ovde da prosipa silu?

Odma da se razumjemo,igrica je prejaka i igram je svakodnevno,(ponavljam ali i prejednostavna)medjutim mislim da nije dosla bas na taj level da joj treba ova anketa i to sto trazis
synL je napisao/la:
Ne.

Zasto ? Igrica je prejednostavna i ne vidim svrhu da se teme dizu vezane za nju osim kad je nekome dosadno pa da zove raju.
Kome bi se moderatori dali?Nekome ko pobjedi jednom dvaput,pa ovde da prosipa silu?

Odma da se razumjemo,igrica je prejaka i igram je svakodnevno,(ponavljam ali i prejednostavna)medjutim mislim da nije dosla bas na taj level da joj treba ova anketa i to sto trazis:)
Ne, nego bi se moderatori davali nekom ko bi organizirao lige, uveo reprezentaciju te bio menadžer, napravio bosanskohercegovački sajt u vezi haxball-a i slično.
synL je napisao/la:
Ne.

Odma da se razumjemo,igrica je prejaka i igram je svakodnevno,(ponavljam ali i prejednostavna)medjutim mislim da nije dosla bas na taj level da joj treba ova anketa i to sto trazis
+1 post igrica je zanimljiva udjem nekad odigram al nista posebno kao sto synl kaze u vezi cega bi se mogle dizati teme ko i svaki da ae da odigramo jednu ? mozes ti i sad lige praviti i sajt napravi ako mozes i hoces to je do tebe . Ova igra mi ne zasluzuje podforum i veoma glupa anketa pozz

NE !
Kad se malo vise razvije , zasto da ne. Ovako , ne bi. Razlog :

Prejednostavnost , i kao sto sam gore naveo , nije to jos dovoljno razvijeno , da neko pravi lige , menadzeri etc. Mislim da bi to bilo samo preseravanje , bar sad za sad
sta bi naprimjer dizali u tom podforumu ?

kako se igra ?
modove neke ?
kako uci u igricu ?
zasto mi laga ?
de molim te :S svaka bi tema bilaa UDJITEE DA IGRAMO i spam spam :S

nidje vzee .. isto kad bi ja sad trazio da se za ne ljuti se covjece digne podforum jer ga igra nas 100 :S
ALEJANDROO je napisao/la:
Kad se malo vise razvije , zasto da ne. Ovako , ne bi. Razlog :

Prejednostavnost , i kao sto sam gore naveo , nije to jos dovoljno razvijeno , da neko pravi lige , menadzeri etc. Mislim da bi to bilo samo preseravanje , bar sad za sad :)
wtf, pa igra se uveliko igra na ESL-u lol

@zope i infy

a u vezi čega se dižu teme u ut podforumu? ili u podforumu ostale? ono 'na...

-dizali bi se kupovi/lige
-obavještenja
-mixevi sa nagradama
-pitanja i tutoriali u vezi hax-a
DA.

Svaki dan se teme dižu za haxball.
Još sad pokušavamo sa repkom nekom ♥ !
Buddha je napisao/la:

@zope i infy

-obavještenja
-mixevi sa nagradama
Pogresno si me razumio

Nisam mislio da se igrica vise razvije , nego da kod nas dobije vise paznje.
Buddha je napisao/la:

@zope i infy

-obavještenja
-mixevi sa nagradama
Nema podforuma glup je znam da ti je do moderatora al ne mori vise narod
ZOPe je napisao/la:
Nema podforuma glup je znam da ti je do moderatora al ne mori vise narod :)
prvo nije mi do tog nekog moderatora, nego do podforuma pošto vako moramo dizati teme u coffe shop

i da, ne morim narod, samo iznosim činjenice ;)
Ne. Mislim da ima dosta igrica koje zaslužuju svoj podforum prije Haxballa. npr. PES? =)
Buddha je napisao/la:
prvo nije mi do tog nekog moderatora, nego do podforuma pošto vako moramo dizati teme u coffe shop

i da, ne morim narod, samo iznosim činjenice
Ne forsiraj se previse neces dobiti moderatora boli istina znam hahahahahha

edit : da nepisem vise postova da nebudem spamer ko ti ...

Nisam smjesan nego volim da provociram retarde ko ti
Ne!

Malo reci da je igrica glupa
ZOPe je napisao/la:
Ne forsiraj se previse neces dobiti moderatora :D boli istina znam hahahahahha

edit : da nepisem vise postova da nebudem spamer ko ti ...

Nisam smjesan nego volim da provociram retarde ko ti :D
znaš li da si smiješan? :D
Ne

Samoj igrici nije potreban podforum, jer je jednostavna i misli da je to skroz bespotrebno.
Ne !

Razlog : Da se uvede neki Haxball huahue forum, a ovaj portal kao gaming nema nekog podforuma napravljenog striktno za igre ...

Smiješno :/
Ne, zato što se nema šta diskutovati oko haxballa, pisati tutorijale i slično, samo čisti spam bi vladao!
Smiješni prijedlozi, a evo i par razloga zašto...

Kao prvo, Haxball je simple igra (predjednostavna, rekao bih), koja se tek nedavno popularizovala među online gamerima. No o igri se nema šta diskutovati, samo bi se dizale "spam teme" u kojim bi se tražili igrači za Haxball mix(eve) (što se može uraditi i putem MSN-a, FB-a,... ili u krajnjem slučaju PM/GB na GAMERS.ba). Mislim da ste shvatili razloge (barem one s moje strane), tako da nam ovaj podforum NEĆE biti potreban. Razlog više je što bi jako brzo "isfurao", što bi značilo da se bez veze i kreirao.

Ali, slažem se u tome da treba jedan novi podforum napraviti - Sportske simulacije. Dakle, ovaj pdf. bi bio umjesto totalno neaktivnog i neposjećenog "Unreal Tournamenta" (čini mi se da je zadnja tema vezana za ovu igru bila prije minimum 3 mjeseca!?). Dakle, u sportskim simulacijama bi bilo mjesta za PES, Fifu, Managere,... i Haxball, naravno.
Buddha je napisao/la:

i da, ne morim narod, samo iznosim činjenice
jedno pitanje:

koja je razlika ili dizao u coffe shop ili u tom novom podforumu .. svakako ce se na indexu naci, a ako je neko bas toliko zeljan te teme, ima opcija search.

@tema: ja sam protiv, jer ce se za svaku novu igru/igricu koja dobije neki mali status traziti podforum. gamers je pun raje kojoj je dosadno i koja ganja neke nove zanimacije. i prvo sto urade, jeste, dodju na g.ba i okace te novo-pronadjene "zanimacije" nakon cega se aktivira dosta clanova i nakon 3 sedmice se trazi podforum

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.