Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

Sound problem / CBS online

189 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.09.2011. u 14:31

Znači, trebaju mi ove dvije stvari.

Sound problem :

- U zadnje vrijeme dok slušam muziku, gledam filmove ili igram igrice, sound se najednom počne prekidati, sjeckati a nekada se i skroz izgasi. Npr. u Windows Media playeru kad slušam muziku (ili u winampu, svejedno), najednom prestane playlista i izbaci mi neki nepoznati eror. (nema na helpdesku).
Imam zadnje drajvere instalirane i ovo se dešava već neko vrijeme. W7 mi je operativni sistem.

CBS online :

- Jednostavno : trebam link ili program da gledam ovaj kanal online. Sutra počinje sedma sezona How I met your mother a nisam upoznat da se kod nas može to priključiti da se gleda. Znači -- online link ili program.

Ko mi oba odgovora da najbrže, dobija ovu skromnu nagradu. (prioritet je 2, da napomenem)
vako za sound problem,i meni se to desavalo,ja sam ponovo instalirao drajevere i sve je radilo kako treba,a moguce da je do kabla i da ima negdje kratak spoj i da prekida,provjeri i to.

bit ce edit za cbs

@ eh evo ti link za seriju how i met your mother,al moras se regat na ovu stranicu,nadam se da ti nece bit problem

link : http://www.sidereel.com/_television/search?q=how+i+met+your+mother

ako taj link ne moze evo ovaj : http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your_mother/

nadam se da sam pomogao
Da napomenem : CBS stranica ne radi za BiH !

To sam zaboravio u otvaranju napomenuti, sry xD

Ne treba mi da gledam ostale sezone How I met your mother već 7 koja sutra počinje da se emitira na CBSu (jedino!)
Link

Ovdje će ti dan nakon emitiranja na tv-u, biti ta epizoda. Moj ti je savjet da gledaš na Megavideo, najbolja kvaliteta.

A ako baš inzistiraš na taj tv-program, skineš si programčić koji će tvoju IP adresu smjestiti u SAD i da bez problema gledaš, kao da sjediš u svojoj fotelji u centru New Yorka.

Gl.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.