Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zarađivanje preko servera?

265 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.09.2011. u 11:24

Prijatelj mi jedan govori kako je on otvorio server,i kako sad preko njega zarađuje...to neš ovisi koliko ljudi dođe na server itd.,jel to istina?

COD4 je server...
pa valjda zaradjuje za redirekciju ako to postoji na tim serverima
iNFY je napisao/la:
pa valjda zaradjuje za redirekciju ako to postoji na tim serverima
Možeš li mi to objanisti,ne razumijem kako
Redirekcija je zapravo redirektovanje odnosno preusmjeravanje igraca na drugi server ukoliko je njegov server pun.

Jos jedan nacin zarade je od kupovine admina na serverima jer CoD4 ima drugaciji server config u kojem se mogu dodavati razliciti admini bas kao na CS.
mrxilix je napisao/la:
Možeš li mi to objanisti,ne razumijem kako
Pa na prmjer ako server ima 50 slotova i pun je (ima 50 igraca), on namjesti redirekciju na neki drugi server. Posto na taj njegov ne moze vise da stane igraca, on ih automatski redirektuje na neki dr. server prilikom konektovanja na isti. Eto kako. A ovaj drugi ce njemu da plati za to. Hvala
Redirekcija na cod-u ne postoji, zarađivanje preko admina je rijetko i niko nebi platio za to, il ti prijatelj laže il ima neki ultra uber mega giga popularan server pa mu kupuju admine
Laze ti prijatelj.
Zaradjuje tako sto ces mu ti dati novce za administratora, mjesecno 5 eura,... Lupam.... Nek ima 10 admina, njemu 50eura, a server placa 10eura i sebi u dzep 40eura. Et' kako zaradjuje xD
Brix je napisao/la:
Redirekcija na cod-u ne postoji, zarađivanje preko admina je rijetko i niko nebi platio za to, il ti prijatelj laže il ima neki ultra uber mega giga popularan server pa mu kupuju admine
http://www.hrvatski-hosting.com

a ova stranica...neš preko nje mogu zarađivati...
mrxilix je napisao/la:
http://www.hrvatski-hosting.com

a ova stranica...neš preko nje mogu zarađivati...
Ja koliko znam ne možeš

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.