Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Driver Problem

114 pregleda · 11 odgovora · otvorena 17.09.2011. u 17:35

Ovako navodno mi je pao sistem. Nakon toga sam instalirao winxp i sa drugog racunara sam samo skinuo drivere za mreznu kartu i sad sam krenuo redom da skidam drivere pomocu drivereasy ali dosao je problem kod graficke kartice

GeForce Nvidia 8600GT ii desi mi se ovaj problem nakon sto skinem drivere sa njihove stranice.

Uploaded with ImageShack.us

I molio bi vas imam jos problema sa nekim link uklonjen fajlovima .

Molio bi vas za brzu pomoc . aa Zahaljujem se Vlexu i Subi -.-" jer mi se sve ovo desilo nakon njihovih kickova ^^. j*m li vam ♥

Da napomenem takodjer mi se ovo izbaci kad kucam u run -> dxdiag =

Uploaded with ImageShack.us
probaj sa driver scanner automatski skida i instalira sam driever, javi se na PM za aktivacijski kod
aMeR_1 je napisao/la:
pa skines opet.
aa da ti procitas temu ?
uz komp ti je doso cd od graficke 100%
ubaci cd u komp udji na cd nadji folder pod imenom DRIVERS udji u njega nadji windows xp udji u to i nadji sebi driver u tim folderima imas SETUP i kreni instalirat
NETRUM je napisao/la:
uz komp ti je doso cd od graficke 100%
ubaci cd u komp udji na cd nadji folder pod imenom DRIVERS udji u njega nadji windows xp udji u to i nadji sebi driver u tim folderima imas SETUP i kreni instalirat
Ali problem je sto nemam ni jednog cd-a
NETRUM je napisao/la:
da si malo bolje gledo temu vidio bi da je to isti driver sto mu nece
evo za ddl filove http://www.dlldll.com/ tu potrazi sebi taj file
al lik je skidao preko DriverEasy a ja sam mu dao da skine preko nvidia stranice...
orochiiiii je napisao/la:
al lik je skidao preko DriverEasy a ja sam mu dao da skine preko nvidia stranice...
Problem je rijesen al nema veze isti si mi fajl dao al kako god problem je rijesen

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.