Ovako zanima me koliko bi me izasla masina za hostovanje servera, da li se onda iznajmljuje ili kupuje, cena, koliko kosta gpanel da se napravi????
Diskusija
Zaključana
Host masina
207 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.09.2011. u 13:33
- Host masina : Najmanje 200 € mjesecno da iznajmise u Hetzneru
- GPanel : Platis meni 20 € da ti sve namjestim
- Sajt za hosting : 40 € sa dizajnom i kodiranjem (Mogu ti ja i to sredit
)
- GPanel : Platis meni 20 € da ti sve namjestim
- Sajt za hosting : 40 € sa dizajnom i kodiranjem (Mogu ti ja i to sredit
)
za web hostig to bi ja nekako sklepao, zanima me da li ima u srbiji host masina neka da se moze iznajmiti ili u nemackoj koja podrzava ne mora vise od 20 servera, moze i u nemackoj i u srbiji ali da je jeftinije!!!
hetzner.de, jeftine masine
Svi hoćete da otvarate hostinge, a ne znate ništa o tome.
Gpanel: Swift Panel - Besplatan + Licenca (Nije više dostupan, jer se radi na novoj verziji )
Mašine: Hetzner.de. Takođe možeš biti reseller od KGB Hostinga, ili viditi sa njima gdje oni imaju mašine. Najbolje bi ti bilo da vidiš sa ISP provajderima.
Dizajn: Javi se Jackyu, Semiru ili Lancashireu
Gpanel: Swift Panel - Besplatan + Licenca (Nije više dostupan, jer se radi na novoj verziji )
Mašine: Hetzner.de. Takođe možeš biti reseller od KGB Hostinga, ili viditi sa njima gdje oni imaju mašine. Najbolje bi ti bilo da vidiš sa ISP provajderima.
Dizajn: Javi se Jackyu, Semiru ili Lancashireu
Post dobio aplauz od Gazmeister
pa ok jel ima negde nesto da se placa naprijemr 50 evra ne treba mi nista posebno i tako to?????
Caki123 je napisao/la:
za web hostig to bi ja nekako sklepao, zanima me da li ima u srbiji host masina neka da se moze iznajmiti ili u nemackoj koja podrzava ne mora vise od 20 servera, moze i u nemackoj i u srbiji ali da je jeftinije!!!
- Telekom Srbije
--------------------------
To su preporuke, ali ipak moras kupiti masinu, ali kod njih mozes postaviti u Data Centar !
a koliko kosta masina koja drzi 20 servera i da je ubacim u data centar?
Caki123 je napisao/la:
a koliko kosta masina koja drzi 20 servera i da je ubacim u data centar?
server4you.net dedi 50 eur grmi
Post dobio aplauz od Gazmeister
Ako želiš mjesto gdje ćeš dizati do 20 servera, iznajmi neki VPS ( Virutal Private Server ), a ako želiš nešta više i ozbiljnije kupi dedicated ko s4y ili hetznera.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.